magnesium ilacı ne zamana kadar kullanılmalı?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
arkadaşlar magnesium ilacı 33. haftamda dr.verdi. fakat yan etki gösterdi, ishal yaptı.bu sitede okudum ishal yapabileceğini, prospektüsüne baktım ordada yazıyor zaten. bu ilacı doğuma kadar kullanmamız gerekiyormu? ilaçla ilgili yazılanları okudum, kiminin doktoru doğuma kadar kullanacağını söylemiş, kimi de son ayda kullanılmaması gerektiğini, (rahim kasılmalarını engellediği için). ne kadar süre kullanmalıyız?

arkadaşlar magnesium ilacı 33. haftamda dr.verdi. fakat yan etki gösterdi, ishal yaptı.bu sitede okudum ishal yapabileceğini, prospektüsüne baktım ordada yazıyor zaten. bu ilacı doğuma kadar kullanmamız gerekiyormu? ilaçla ilgili yazılanları okudum, kiminin doktoru doğuma kadar kullanacağını söylemiş, kimi de son ayda kullanılmaması gerektiğini, (rahim kasılmalarını engellediği için). ne kadar süre kullanmalıyız?

canım magnezyumu doktorlar genelde erken dönem rahim kasılmalarını engellemek ve bacak kramplarını gidermek amacıyla veriyorlar ama son ayda kullanmak çok da iyi değil çünkü doğum yaklaştığından rahim kasılmalarını önlememek lazıma.s

canım magnezyumu doktorlar genelde erken dönem rahim kasılmalarını engellemek ve bacak kramplarını gidermek amacıyla veriyorlar ama son ayda kullanmak çok da iyi değil çünkü doğum yaklaştığından rahim kasılmalarını önlememek lazıma.s

ama yine bu sitede okudum, rahim kasılmalarını ve erken doğumu engellemek için son aydada magnezyum verildiğini..doktoruma gittiğimde soracam ama gidene kadar ilacı bıraktım. zaten ishal oluyorum ilacı içince. en son dr.a gittiğimde dr.um izinliymiş başka dr.a söyledim ilacımın bittiğini. yazma taraftarı değil gibiydi, bende kasılmalarımın olduğunu söyleyince yazdı. kullanmamda sakınca varmı diye de sormadım bilmediğim için. burda okuyunca kfama takıldı..

bana magnezyumu 4 aylıkken verdi ve hala kullanıyorum ama nezamana kadar kullanacağımı bende bilmiyorum dr gittiğimde bende soracağım ama çok iyi geliyor kasılmalarıma

bende kullanıyorum tiksinerek içiyorum.
doktorum doğuma kadar kullanmam gerektiğini söylemişti...

doğuma kadar kullanacakmısım önce 1 posetle basladık yarım bardak suya ilerde az gelebilir günde 2 ye cıkarabilirsin demişti. kasılma ve kasık ağrılarımı söylediğimde vermişti 4. aydan itibaren.

Back
X