magnezyum, demir ilacı, vitamin ilacı. bunları günün hangi saatlerinde alıyorsunuz??

Demir ilacı sabah, vitamini akşam yemeğinden sonra. Magnezyum kullanmıyorum.

magnezyum
demir ilacı
vitamin ilacı
bunları günün hangi saatlerinde alıyorsunuz??

Demir ilacını sabah uyanınca aç karna, magnezyumu kahvaltıdan sonra, vitamin ilacını öğlen yemeğinden sonra veya akşam yemeğinden sonra,ikinci magnezyumu gece yatmadan önce içiyorum.

Demir ilacı sabah, vitamini akşam yemeğinden sonra. Magnezyum kullanmıyorum.

Demir ilacını sabah uyanınca aç karna, magnezyumu kahvaltıdan sonra, vitamin ilacını öğlen yemeğinden sonra veya akşam yemeğinden sonra,ikinci magnezyumu gece yatmadan önce içiyorum.

işte gel gelelim sabahları bulantım oluyor ac olduğum için
demir ilacını aldıktan sonrada 1 saat bişe tüketmemek gerekiyor
onun için akşamları yatarken demiri alan arkadaşlar var bende öyle yapcam sanırım

onun için akşamları yatarken demiri alan arkadaşlar var bende öyle yapcam sanırım
1 saat çay kahve süt içmemek gerekiyor diye biliyorum.

doktorum ac karnına al dedi demiri
1 saat öncesi yada sonrası bişe tüketmemek gerekiyormuş öyle dedi valla

demir ilacını aldıktan yarım saat sonra istediğini yiyebilirsin.1 saat değil o ayrıca dedikleri gibi demir ilacını aldıktan sonra 2 saat içinde süt gibi besinleri tüketmemen gerekiyor ilacın etkisini azaltıyor yoksa.

Ben demir ilacimi sabahn içiyorum aksama dogru ac karnina bi tane daha içiyorum sonrq gece yatmadanda omega3 ve kalsiyum tabletimi icip uyuyorum. Kalsiyum omega3 istah aciyo diye eczacimiz gece ic dedi..demir hapinida c vitamini emilimini arttiyormus bende oyuzden bugunlerse demir hapininictikte n sonra canınız istemeain mandakina suyu sıktım içiyorum

Demir ilacini uç günde bir gece yatmadan ac karna magnezyum aksamlari yemekten sonra vitamin ilacini da sabahlari kahvaltidan sonra aliyorum.

Back
X