Magnezyum kaçıncı hafta

Merhaba hamile bayanlar doktorunuz magnezyumu kaçıncı haftada verdi benimki hala vermedi
Kaç haftalık sizinkisi. Bende kullanmıyorum daha geçen sağlık ocagında tahlillerimi yaptırdım magnezyum b12 baya düşük çıktı 22 haftalığım. Çarşamba günü hastaneye gidecem sonuçları da doktora gösterecem bakalım yazacak mı sabahları özellikle sol elim hep uyusuk uyanıyorum bu son 5 6 gündür

Kaç haftalık sizinkisi. Bende kullanmıyorum daha geçen sağlık ocagında tahlillerimi yaptırdım magnezyum b12 baya düşük çıktı 22 haftalığım. Çarşamba günü hastaneye gidecem sonuçları da doktora gösterecem bakalım yazacak mı sabahları özellikle sol elim hep uyusuk uyanıyorum bu son 5 6 gündür
28. Hafta ben de doktoruma el ayak uyuşukluğumdan bahsettim b12 verdi tahlil yapmadan. Ama kızıma hamileyken bu haftalarda magnezyum kullanıyordum sanki

Hamile kaldığımdan bu yana(22 hafta) içiyorum.günde 6tane. İlk hamileliğimde de içmiştim ama o zaman ilk 3ayda yazmıştı doktor.
Galiba rahim ağzı yetmezlik içinde yazıyorlar.ben ilk hamilelğimde serklaj olduğum için şimdi bu aylara kadar yazmış ola bilir

hayır

Hayır yok
Magnezyum eksikliği kramp da yapıyor bende çok yeni yeni kramplar olusmaya basladı. İste istersen belki tahlil yaparda eğer eksik çıkarsa yazar da kullanırsın vücudunun ihtiyacı da yoksa kullanmaya gerek yok bence

Eksikliğiniz yoksa vermemiş olabilir.
Benim kabızlıktan dolayı 14. Hafta vermişti, kabızlığa da iyi geliyormuş. Bulantıdan onu da içemedim ama neyse (:

Back
X