Magnezyum sancıları engelleyip doğumu uzatıyor mu?

dilosssssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
269
73
48
27
Merhaba tecrübeli anneler. Ben 37+5 günlük hamileyim ve bebegim 3 kilo 300 gram. Ve 1 hafta önden gidiyoruz. Doktorum 32. Haftada kasık ağrım nedeniyle magnezyum verdi ama 3 gündür icmiyorum bebeğim baş geliş ve normal doğum yapicam Allah nasip ederse doktorum icmemi söylüyor ama sancimin gelmesini engelliyorsa nasil açılmam olucak ayrica sancilarimin kesilmesini istemiyorum ki acilmam olsun çünkü bu gidişle bebegim 42 ye kadar 4 u gececek ve sezeryan olcak doguma kadar magnezyum kullanip kendi sancisiyla kaçıncı haftada doğum yaptınız lutfen fikir verin kafam cok karışık

32 haftada olan kasık ağrın nedeni ile verilen magnezyum doğumu geciktir. Bebeğin akciğer gelişimini tamamlamasına destek olur. Bebeğim beyin hücrelerini korur. Kafanıza göre bırakabileceğiniz bir ilaç değil. 37 haftadan sonra zaten takipler genelde haftada bire düşüyor. Doktorunla beraber konuşarak bu kararı al.

Topikte okuduğum kadariyla herkesin doktoru 36 da bıraktırmıs ama benim doktorum birak demiyor devlet hastanesine gidiyorum ve gittigim doktor sezeryanla nam salmış biri kolayina mi gidiyor bilmiyorum

Topikte okuduğum kadariyla herkesin doktoru 36 da bıraktırmıs ama benim doktorum birak demiyor devlet hastanesine gidiyorum ve gittigim doktor sezeryanla nam salmış biri kolayina mi gidiyor bilmiyorum
Bebek bir hafta ileri gittiği için erken bir hafta daha uzatmıştır diye düşünüyorum. Normal doğumu ebeler yaptırıyor. Doktorun çok bir çıkarı olacağını sanmıyorum devlet hastanesinde. İçinizi sinmiyorsa başka bir doktorla daha görüşün

Bende buraya yazarak başına gelmis tecrubesi olan anneler icin yazmistim konuyu konuyu acar herkes basindan geceni anlatir bilgi sahibi oluruz. Dusunceleriniz icin teşekkürler

Merhaba tecrübeli anneler. Ben 37+5 günlük hamileyim ve bebegim 3 kilo 300 gram. Ve 1 hafta önden gidiyoruz. Doktorum 32. Haftada kasık ağrım nedeniyle magnezyum verdi ama 3 gündür icmiyorum bebeğim baş geliş ve normal doğum yapicam Allah nasip ederse doktorum icmemi söylüyor ama sancimin gelmesini engelliyorsa nasil açılmam olucak ayrica sancilarimin kesilmesini istemiyorum ki acilmam olsun çünkü bu gidişle bebegim 42 ye kadar 4 u gececek ve sezeryan olcak doguma kadar magnezyum kullanip kendi sancisiyla kaçıncı haftada doğum yaptınız lutfen fikir verin kafam cok karışık
Merhaba 39+6 da sancı ve açılma ile geçen hafta normal doğum yaptım. Magnezyumu da 38. Haftaya kadar kullandim ve cok erken baslamistim agrimlarim nedeniyle. Ama sancilarin baslamasina engel değil korkmayin

Aaa cok sevindim 38 e kadar içip daha sonra bıraktınız mı peki doguma kadar bu arada Allah bagislasin inşallah bebisinizi ❤️🌹🌼🌼

magnezyum sadece sancılar kramplar için kullanılmaz arkadaşlar kafanıza göre ilaç sakın bırakmayın. bende gebelik zehirlenmesi vardı ve tansiyonum için kiloluk serumlar halinde magnezyuma maruz kaldım. lütfen doktorunuza güvenin güvenmiyorsanız değiştirin. normal doğurucam diye de diretmeyin bebek nasıl gelmek istiyorsa sonuç oraya gidiyor bir şekilde. bende çok istedim normal doğum doktorumda o şekilde yönlendirdi ama aççlıma için kullandığımız ilacın yan etki yapması ve benim bebeğin tansiyondan dolayı durumumuzun kötüye gitmesinden kaynaklı genel anestezi altında sezeryane alındık. lütfen ilaçlarınızı ihmal etmeyin.

Back
X