• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Magnezyum

Cerenzi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
19
11
3
22
Ya kızlar bu ilaç nasıl kullanılıyor ağızdan direk alincak mi su da cozundurup mu yapıcam, magnorm 365 mg tablet, hamileyim doktor verdi

Bana Magosit verdi doktorum günde 2 kez kullanıyorum benimki normal hap şeklinde. Sizinkine baktım şimdi internetten efervesan tabletmis. Efervesan suda eritilen bir ilaç türüdür. Doktorunuzun söylemiş olması lazım normalde, isterseniz bir iletişime geçin imkanınız varsa. Normalde efervesan tablet yutulmaz normal hap gibi.

suda çözülüyor magnorm.. ama söyleyeyim ben oturup dua etsem daha çok işe yarardı 😂😂 kasılmalarım, kasık ağrım ve bel ağrım oldu çok 25.haftadan sonra. inatla doktora idrar yolu enfeksiyonum var çünkü kasıklarım sanki bıçak batıyor gibi ağrıyor diyordum. doktorum tahlil istedi. tahliller temiz geldi.

magnezyumunu değiştirelim dedi doktorum da. magnimore plus verdi. 3 günden sonra bebek gibi oldum.. tüm ağrılarım gecti.

o yüzden dediğim gibi.. suda çözülüyor ve tadı vs çok hoş ama ben hiçbir etkisini görmedim 🥲 aklınızda olsun bahsettiğim gibi şikayetleriniz olursa doktorunuzla konusup başka bir magnezyuma gecin

suda çözülüyor magnorm.. ama söyleyeyim ben oturup dua etsem daha çok işe yarardı 😂😂 kasılmalarım, kasık ağrım ve bel ağrım oldu çok 25.haftadan sonra. inatla doktora idrar yolu enfeksiyonum var çünkü kasıklarım sanki bıçak batıyor gibi ağrıyor diyordum. doktorum tahlil istedi. tahliller temiz geldi.

magnezyumunu değiştirelim dedi doktorum da. magnimore plus verdi. 3 günden sonra bebek gibi oldum.. tüm ağrılarım gecti.

o yüzden dediğim gibi.. suda çözülüyor ve tadı vs çok hoş ama ben hiçbir etkisini görmedim 🥲 aklınızda olsun bahsettiğim gibi şikayetleriniz olursa doktorunuzla konusup başka bir magnezyuma gecin
hamileliğinizin sonuna kadar mı kasılmalarınız oldu?
benim de var 18haftadan itibaren hep magnezyum kullanıyorum ama yinede karnım sertleşiyor geçmedi bende

hamileliğinizin sonuna kadar mı kasılmalarınız oldu?
benim de var 18haftadan itibaren hep magnezyum kullanıyorum ama yinede karnım sertleşiyor geçmedi bende
magnezyum kullanınca gecti benimki. bir daha 36.haftadan sonra çok nadir kasılmalarım oldu. ama doğum yaptığım gün bile nstde ne kasılmam ne de sancım vardı 🥲

Ya kızlar bu ilaç nasıl kullanılıyor ağızdan direk alincak mi su da cozundurup mu yapıcam, magnorm 365 mg tablet, hamileyim doktor verdi

Tablet ise ağızdan alınacak, triod ilacı kullanıyorsaniz arasında 2 saat olmasina özen gösterin, 2 saatten daha az süre olursa aralarında triod ilacının emilimini azaltıyor çünkü. Efervesan ise suda çözdürup icmeniz gerekli.

Attım cozunmedi ya kız, bide tadı çok kötü oldu ben hap gibi içiyorum ay zehirlmesin beni

Attım cozunmedi ya kız, bide tadı çok kötü oldu ben hap gibi içiyorum ay zehirlmesin beni
yok be bir sey olmaz da sen onu nasıl yutabildin? 😂😂

ben ılık suya koyup karıştırıyordum. tadı hafif mandalina gibi. ben tadını seviyordum 😂

Back
X