Amin.
Valla kimseye kulak asmamak lazım, pandemi başlangıcından beri ki kaç ay oldu, maskesiz dışarı çıkmadım, alışveriş haricinde de zaten dışarı çıktığım yok, yaz mevsimine girerken artık yasaklar kalktı diye maskesiz dolaşan bir sürü insanın içinde maskeyle dolaşırken kendimi Mars'tan gelmiş gibi hissetmeme sebep olan laflarda duydum ama aldırış etmedim, şu an burada sıcaklık 45 derece, kapıyı açınca fırın kapağı açmış gibi sıcak hava vuruyor yüzünüze ama dışarıda maskeyle geziyorum, millet plajlarda aralarında milim mesafe bile olmayacak şekilde güneşlenip yüzerken ben duş altında serinlemeye çalışıyorum, derdim kendi sağlığım bile değil üstelik, zira ölmekten korkan biri değilim ama ya taşıyıcıysam da birilerine bulaştırırsam, işte bunun vebaliyle can vermek istemem, o savsaklayanlar azıcık birazcık bile düşünseler yürüyen virüs gibi dolaşmazlar etrafta, bir sürü yaşlı hasta insanların, minicik savunmasız bebeklerin, kronik hasta insanların hakkına girmezler lakin bunun için bilinç lazım o da maalesef herkeste yok.