- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Aradığım cevap buydu tşk ederimcnm 184 korona hattı.ara seni yönlendirirler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradığım cevap buydu tşk ederimcnm 184 korona hattı.ara seni yönlendirirler.
Ben bunuda söyledim evlerinde kalmıyorlar buna rağmen nasıl bizide tehlikeye atıyorlar oyuzden hastaneye yatsın bunlar istiyorum yoksa bizede bulaşabilir .kendimide g ctim küçük çocuğum var yeni ameliyat oldu ya .ben napcam simdo
rica ederim cnm. umarım çözüm bulursun.Aradığım cevap buydu tşk ederim![]()
Söyledim ise giden adam şikayet edilmelie tamam da kocası işe gidiyormuş kadının, konu sahibinin yaptığı hepimizin yapması gereken sosyal bilince sahip olmak. bana bulaşmasın da başkası da ne ... yerse yesin diye duşunmek çok bencilce.
Söyledim ise giden adam şikayet edilmeli
Ama konu sahibi hastaneye niye atmiyolar bunları diyor![]()
valla ustuste şikayet ederse alırlar neden almasınlar, hem de bir ceza yazarlar ustune.
Adam da pozitif mi bakalım belli değil bence.
Bulunduğunuz ilçenin sağlık müdürlüğünü arayın yada polise haber verinArkadaşlar karşi komşu ve diğerleri akrabalar sürekli yanyana geliyorlar hepsinin testi pozitif .hastaneye almıyorlar ve karşıdan karşıya o komşuyla seslendim karantinaya girdiniz degilmi dedim evet girdim dedi halbuki dün daha sokakta oturuyordu kocan is gitmedi degilmi dedim gitti dedi. Yahu bunlar bizim hayatımizida tehtit ediyor hastaneyi aradım egm ye yönlendirdi oda başka numara verdi onlar ilgileniyor dedi .aradım açan olmadi .bizim kimseyle temasiz olmadı mahalleden ama havadanda bulasiyor diye biliyorum .bunlar saklıyordu takı hastaneden iki kişi gelene kadar .ben bunların mahallede kalmasını istemiyorum karantinada kalmıyorlar insanların hayatını tehlikeye atıyorlar napmam gerekiyor cildirmak üzereyim
hepsinin testi pozitif demiş ya?
bencesi mi var bu işin
Yahu siz anlamiyomusunuz kocası diyorum kocası hani testi pozitif çıkan karısıyla aynı evde yaşayan şahıs .o diyorum karısı dedi işe gitti.ayni evde olupta bulasmamasi mumkunmu ? Bu kadın sakliyodu daha dün sokaktaydi kapı önünde oturuyordu takı hastaneden iki kişi geldi kulaklık kulagimdaydi noldunu anlamadım başta.sonra pencereden noldu diye sorunca benim duydumu zannedip testim pozitif çıktı Corona bulaştı bana dediYa işyeri salak mı ?
Adamın testi pozitif olsa o adam oradaki herkese bulaştırsa o adam iş yerini kaç gün kapatacak , kaç gün çalışamayacak , üstüne üstlük ceza yiyecek .
Böyle bişey mümkün mü Allah Allah .
Nasıl bunu göze alsin bir insan ise gelsin diye şikayet etsin diyoruz işte ne diyelim al 5 kiloluk benzin evi mi yak diyim .
Benim çocuğum ameliyat oldu diyo
Kapat kapını otur diyoruz
Şikayet et diyoruz
Mahalleli gorusmesin diyoruz daha napicaz
Çoluk çocuk mahallede oturuyorlar. Akrabalar çoğu .kocasida işe gidiyorEv müstakilmiş. Kapısının önünde oturuyosa kim ne karışır. Bakkala falan çıktığını görürseniz o başka
Sağlık bakanlığını arayınMüstakil evler
Aslnda aynı evin içinde bulaşmayan çok örnek var.. tabi bu durum eşine bulaşmadığı anlamına gelmes yine de.. Çok haklısınız düşüncenizde. Ben bu korona olanların bunu saklamasına çok sinir oluyorum.. neden karşndakini tehlikeye sokuyorsun be gerizekalıYahu siz anlamiyomusunuz kocası diyorum kocası hani testi pozitif çıkan karısıyla aynı evde yaşayan şahıs .o diyorum karısı dedi işe gitti.ayni evde olupta bulasmamasi mumkunmu ? Bu kadın sakliyodu daha dün sokaktaydi kapı önünde oturuyordu takı hastaneden iki kişi geldi kulaklık kulagimdaydi noldunu anlamadım başta.sonra pencereden noldu diye sorunca benim duydumu zannedip testim pozitif çıktı Corona bulaştı bana dedi
Adam işe mi gitmişArkadaşlar karşi komşu ve diğerleri akrabalar sürekli yanyana geliyorlar hepsinin testi pozitif .hastaneye almıyorlar ve karşıdan karşıya o komşuyla seslendim karantinaya girdiniz degilmi dedim evet girdim dedi halbuki dün daha sokakta oturuyordu kocan is gitmedi degilmi dedim gitti dedi. Yahu bunlar bizim hayatımizida tehtit ediyor hastaneyi aradım egm ye yönlendirdi oda başka numara verdi onlar ilgileniyor dedi .aradım açan olmadi .bizim kimseyle temasiz olmadı mahalleden ama havadanda bulasiyor diye biliyorum .bunlar saklıyordu takı hastaneden iki kişi gelene kadar .ben bunların mahallede kalmasını istemiyorum karantinada kalmıyorlar insanların hayatını tehlikeye atıyorlar napmam gerekiyor cildirmak üzereyim