• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahallemdeki gizli işler

bence ihbar etmelisin yeniden gorursen . polis adini vermez. Herseyden ne kadar korkar olduk allahim. Nasil bir ulke olduk. Lutfen ihbar et hepimizin cocuklari var yarin oburgun size zarari olmayacagini bilemeyiz. Bizim burda silahla birbirine ates ediyordu birileri polisi aradim bahcemde oturuyordum.polis adresi bulamadi. yeniden aradi neresi diye aldi goturdu o insanlari bir dahada beni aramadi kimse korkmayin polis kimseyi tehlikeye atmaz.
Yeniden görmeyi beklemeden ihbarımda bulunacağım onlar takibe alırlar zaten tekrar görsemde aynı şey olacak vakit kaybına gerek yok diye düşündüm bazı gereksiz arkadaşlar fazla tepki göstersede bende insanım yani böyle bi durumda insanlar kadar kendimi de düşünerek hareket etmem gerekir..
Arkadaşlar polisle iletişimde olacağım merak edenler için söyleyim..

Arkadasim belli ki yasadışı bir is yapiliyor
Göz mu yummak istiyorsun?
Belli milleti zehirliyorlar, belki adam öldürüyorlar
Susmak istiyorsan bu konuyu neden açtın ki?
Adresi ver ben arayayım polisi madem

Allah aşkına toplum olarak başımıza ne geliyorsa bana dokunmasınlar dememizden geliyor.
Çok şaşkınım gerçekten
Şimdiye dek 20 kere belki polisi aradım
3 hirsiz yakalattım is üstünde, hiç bir polis de adımı samimi sormadı
Cok haklisin ..
Bende bir gece adamlar sanki bisey gomuyorlar gibiydi ..
Bende cinayet sandim adam oldurup gomuyolar sandim gecenin ksci..
Hemn polisi aradim noldu ..
Bana bisey olmadi..yani bence bizim insanimiz banane dedigi icin uyusturcu ayyuka cikti herkes gordugunu sikayet etse ortada suclu kslmaz ama nerde ..

Neden tedirgin oluyorsunuz anlamadim polisler sizin adinizi kimliginizi bilse dahi gizli tutar asla kimseye bilgi vermez.
Çok gürültücü alkol alan bi komsumuz vardi yan apartmanda oturuyordu gece defalarca aradim polis defalarca geldi adam pencereden bagirmaya basladi kim ihbar ediyor beni diye polis ihbar eden kişinin bilgilerini kimseye veremeyiz dedi polis isim sormuyor zaten isminle ihbar versen bile kimseye bilgilerini vermiyor polisin görevi bizi riske atmak degil korumak sonuç da.
Helal olsun size cesaretinize hayran kaldim..
Gerci bende cesaretliyimdir ama sizinki bayagi cesaret...
Burdaki bazi arkadaslar da kzii korkutuyor yok avukat buluyormus nunarayi faln..
Iyi de o sikayet etmesin bu etmesin..
Kim edecek..
O zamn bunlar ortada cirit atsin..
Benim yakin tanidigin genceceik oglu 18 yasinda uyusturucudan oldu..
Iccegine katmislar cocugun..
Yazik degil mi o genclere..
Polis her yerde ariyor bunlari ama adamlarin her yerde gozu yokki maalesef bu konuda vatandas cok duyarli degil sekil A da goruldugu uzere..

Yeniden görmeyi beklemeden ihbarımda bulunacağım onlar takibe alırlar zaten tekrar görsemde aynı şey olacak vakit kaybına gerek yok diye düşündüm bazı gereksiz arkadaşlar fazla tepki göstersede bende insanım yani böyle bi durumda insanlar kadar kendimi de düşünerek hareket etmem gerekir..
en iyi sey tabi kendini de dusuneceksin. polisle konus akil danis

Helal olsun size cesaretinize hayran kaldim..
Gerci bende cesaretliyimdir ama sizinki bayagi cesaret...
Burdaki bazi arkadaslar da kzii korkutuyor yok avukat buluyormus nunarayi faln..
Iyi de o sikayet etmesin bu etmesin..
Kim edecek..
O zamn bunlar ortada cirit atsin..
Benim yakin tanidigin genceceik oglu 18 yasinda uyusturucudan oldu..
Iccegine katmislar cocugun..
Yazik degil mi o genclere..
Polis her yerde ariyor bunlari ama adamlarin her yerde gozu yokki maalesef bu konuda vatandas cok duyarli degil sekil A da goruldugu uzere..
O dönem evde yalniz kaliyordum bi de .adam eşinden ayrilmiş genc bi adamdi alkol aliyordu terasta sabaha kadar bangir bangir muzik çaliyordu apartmaninda oturanlar korkudan bisey yapamiyorlardi bir gun gece yatarken muzik çaliyordu uyuyup kalmışım uyandim halen muzik devam ediyor.o günün aksami adami ihbar ettim polisler geldi.polisler gidince yine başlatti gürültüyü o gece polisleri 4-5 kez aradim onlarda geldi sagolsunlar en son polislere kapiyi açmadi camdan bagiriyor polislere kim ulan beni ihbar eden diye tabi polisler asla bilgi vermiyorlar.polisler yine gidiyor adam bu sefer terastan havaya ateş açti.bu sefer herkes korkmuş olacakki ben tekrar aradigimda memur bi çok ihbar aldik dedi.adami alip goturduler bi daha ne müzik ne gürültu bisey yapamadi sonra da taşindi zaten.yani bazen korkmamak lazim polis kimsenik kimligini ifşa etmz

Hukukcuyum demedim hukukla ilgileniyorum dedim konuyuda canım istediği için açtım seni ilgilendirmez fikir almak gibi bi hakkım var ihbar edeceğimi zaten kaç kere belirttim herşeyi okuduğun gibi onu da dikkatli okusaydın yazmana zahmet gerekmezdi :ukala::KK25::lülülü:
Niyeyse senin gibi korkak olmayan hemen polisi ara diyen herkese terslemişin
Onun için üstüme alınmıyorum. :D :D

Iletisimde olacagim degilde ..
Hani polisi aradm gorustum desen benim de ucim eahat olacak..
Milletin tepkisi yuzunden boyel yazma ara polisi sadece noluyor buraya da yaz yine gece hareket oluyor mu..
Sahsen ben merwk ettim kim onlar??

İlk yapacağınız iş Vatandaş olarak polise bildirmek göz göre yanlış işlere görmezden gelinmez ayrıca ilgi göstererek belkide birçok masumun hayatını kurtarmış olacaksınız Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

bomba yapım malzemelerini bile bu yöntemle temin ediyor olabilirler.
ister uyuşturucu, ister bomba ekipmanı olsun farketmez.
mutlaka polisi arayın ihbar edin.
belki de birsürü insanın hayatını kurtaracaksınız.

Iletisimde olacagim degilde ..
Hani polisi aradm gorustum desen benim de ucim eahat olacak..
Milletin tepkisi yuzunden boyel yazma ara polisi sadece noluyor buraya da yaz yine gece hareket oluyor mu..
Sahsen ben merwk ettim kim onlar??
Milletin tepkisi yüzünden neden öyle yazayım hanımefendi arayacağım dedim ve aradım zaten fakat konuyu yazdığımdan beri karsılasmadım henüz.. birde bayram dolayısıyla bugün sehir dısına çıkıyorum polis gelmedi ama hala.. bu dükkanların kameralarına bakmak için geleceklerdi.. ben gittiğimde olmasa olan bari..

bomba yapım malzemelerini bile bu yöntemle temin ediyor olabilirler.
ister uyuşturucu, ister bomba ekipmanı olsun farketmez.
mutlaka polisi arayın ihbar edin.
belki de birsürü insanın hayatını kurtaracaksınız.
Aradım merak etmeyin umarım öyle bişey değildir ama zannetmiyorum çünkü gördüğüm kadarıyla götürdükleri poşet bir el boyutundan küçük.. bilemeyiz tabi hiç belli olmaz

Back
X