Mahallemızdekı tecavuzcu ve sapıklar

hadım edılme fıkrı guzel fıkır ama once kafaları degıstırmek lazım hangı bırını hadım etcekler

Sana aynen katiliyorum.zihinler degismeli,Erkek bilmeliki kadin bir vücuttan ibaret degil.
ve cinselligin zorbalikla ve kötülükle olaninin insanca olmadigini ve hayvanlar bile cinselligi yerinde yasiyorlar.

Bir dönem kapkaçtan korkardık,şimdide sapıklar türedi.
Birde iğrenç iğrenç bakan tipler var,,sapıklarada acilen ağır cezalar gelmesi lazım.
Apartmanlara saklananlar,takip edenler varmış..tüylerim ürperiyor bazen eve gelirken.

Bugün bu haberi okudum.

Mısır'daki protesto gösterileri sırasında CBS'in kadın muhabiri Lara Logan'ın Tahrir Meydanı'nda cinsel saldırıya uğradığı ve ABD'de hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Son düzenleme:
aynı apartmanda oturuyorlar kimse kimsenin yüzünü görmek istemiyor rahmetli nenem hep derdi binalar zinaya kesilecek derdi aynen öyle oldu

valla eskiden hep büyüklerimden diyenler vardı neredeyse hep cümleye aynı şeyle başlarlardı;''eski insanlar,eski düzen yok artık kalmadı..nesil değişiyor nerde o eski insanlar...'' düşünürdüm aman diyerek:)şimdi düşünüyorumda eski insanlar cidden el üstünde tutulacak cinstenmiş..ddiğiniz gibi yüzünü görmeyi bırakın tanımıyoruzki...evde adam karısını doğruyor komşu anca bişi olmasın diye öbürgün bakıyor aa nolmuş vah vah diye..çok var haberlerde..yani sapıklarda,hırsızlarda tüm ruh sağlığı bozuklar üredi gari..eskiden ne güzel komşuya evi emane edebiliyomuşsun,evin kapısını kilitlemeden rahatlıkla gidebiliyomuşsun şimdi yapta neyin kalıyor..millete evi değil çöpü emenet edemiyon birde kocamı,sevgilimi kapar diye düşünüyon art niyetçe:))nenende Allah rahmet eylesin doğru demiş.bina çoğaldıkca,teknoloji ilerdedikçe insanlar geriliyor..
haklısın arkadaşım valla işte..

eyyy gidi dünya! biz teknoloji gelişti diye sevinemiyoruz bile insanları bu hale getirenler bihterlerin behlüllerin sevişme sahneleri.. daha neler görecez. şampuan reklamında bile öpüşüyorlar aman Allahım yaa!!:96::96:

tüm suçu dizilere tvye bağlamak yanlış diye düşünüyorum ben..yani mesela sizin yaptığınız gibi şeye diyenler vardı muhteşem y. isimli diziye..ama hiçmi akıllara gelmezki o zamanlardaki insanlar nasıl üremiş peki????yani bir diziyi izlerken sevişme sahnelerine takınılmaması lazım tek..mesela fatmagülün suçu ne dizisinde tecavüz sahnesi öne geçti halbuki orada tecavüzden öte bi kızın hayatının nasıl olduğu neler yaşadığı anlatılmış..yani demek istediğim diziler değil aslında insana hata yaptıran..insan kendinide,afedersiznizde uçkurunuda tutmalı yani....belgeseldeki hayvanların çifleşmeleride suç o zaman öyle düşünürsek..oda üremeyi gösteriyor sonuçta..yani iradesini tutamıyorsa bir insan reklamın falan değildir tüm suç...

Son düzenleme:
Ankara-Keçiören/Aktepede mi oturuyosun ? :)
Bn orda oturuyorum ve aynı vaka burda da var..
Aceba ortak vaka mı dedimm :26:

nasıl yaa kız gitti şikayet etti adamı aldılar götürdüler bu mu yani :53:
adama zaten söylenecek söz yook da
kızın ailesine hayret ettim şoktayım