Mahallemizin maskotu ölmüş

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Mahallemizde bir köpeğimiz vardı.evimizin önüne geldikçe beslerdik onu.hatta kızım okadar çok severdim onu.bir isim takmış onu bile öğretmişti o cana.bugun duydukki ölmüş arabanın biri çarpmış.kizim feryat figan bende öyle okadar üzüldüm ki.bi köpek havlaması duysak aklımıza geldi hep.çok üzgünüm.derdimi buraya açmak açılmak istedim😭

Mahallemizde bir köpeğimiz vardı.evimizin önüne geldikçe beslerdik onu.hatta kızım okadar çok severdim onu.bir isim takmış onu bile öğretmişti o cana.bugun duydukki ölmüş arabanın biri çarpmış.kizim feryat figan bende öyle okadar üzüldüm ki.bi köpek havlaması duysak aklımıza geldi hep.çok üzgünüm.derdimi buraya açmak açılmak istedim😭
Cok kotu ya bizim oglumuzda 2 ay once oldu bahceden kacmis bizimki araba carpip kacmis 3 gunluk veteriner savasi sonrasi malesef kaybettik 😔 yerleri dolmuyor gercekten

Sokak köpeklerinin sonu… umarım bu sistem değişir , yaşadığım ülkede sokaklarda sıfır köpek var ancak herkesin evinde bir tane köpek var mutlaka. Hepsi de sağlıklı mutlu tok güvende… ülkemiz için de aynısı olur umarım

Back
X