• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mahallenin .........ları...

yerinde olsam hangi ş...siz attı bunları diye bağrınırdım. terbiyesiz edepsizler görgüsüzler şehir hayatına alışamamışlar. valla benimde yaram var bu konuda gecenin 12 sinde bas bas bağırıyor mahalle çocukları iğreniyorum

yerinde olsam hangi ş...siz attı bunları diye bağrınırdım. terbiyesiz edepsizler görgüsüzler şehir hayatına alışamamışlar. valla benimde yaram var bu konuda gecenin 12 sinde bas bas bağırıyor mahalle çocukları iğreniyorum
eğer ki attıkları anda görseydim söylerdim.ya taşın biri dün çıktı çekyatın altından.

Camı kırıp mı atmışlar yoksa açık pencereden mi isabet ettirmişler? Valla ben bilgisayar için değil kendim için korkarım. Hemen de doğu denmiş insaf ya.. Bütün kötü insanlar doğulu olduğu için haklısınız tabi.
ahh ahh insanlar hep böyle...
keşke hayatlarında bir kez olsun doğuya gitmiş olsalar.
eğer o bayan doğuda yaşamış olsaydı bırakın taş atmayı
yalnız korkar diye yanına kızlarını yollarlardı...

olsun anlat yine de...
ayyy hiç sorma kardeş...
bıktık bıktık.
hergece apartmanın önünde birbirinden lüks ve farklı arabalar.
getiriyorlar, götürüyorlar, naralar atıyorlar, şarkılar açıyorlar, küfürler ediyorlar erkekler
kızlarda hoplaya zıplaya o kıroların arabalarına biniyorlar gecenin çok geç saatlerinde yine aynı cümbüşle geliyorlar
kusmalar, yürüyememeler felan filan

gerisinide bilirsin işteee

Ay 6 sayfa nasıl okudum ven bu konuyu başınıza ne geldiğini bile arastirmadan buraya konu açan nadir insanlardansiniz insan gider bi komsuya falan sorar cama çıkar bagirir kim tas atıyor noluyoruz diye kosa kosa gelip konu açıp müneccim aramaz
:KK70: Katılıyorum cicim..

Back
X