- 2 Kasım 2014
- 108
- 47
- 48
- 32
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
Bence sorunların var haketmis olbilirsin.bilmiyorum bi,lmiyorum bilmiyuorum.bugün kapı zilini de çalıp kaçmışlardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sorunların var haketmis olbilirsin.bilmiyorum bi,lmiyorum bilmiyuorum.bugün kapı zilini de çalıp kaçmışlardı.
heh ben de tam bunu demek istemiştim, allam ya:)düz mantığınıza hayran kaldım.göz doktorları da gözlük takmasın ne o öyle.dikkat ederseniz ben çocuk sevmekten değil çocukları anlamaktan ve ona uygun davranmaktan bahsediyorum.Çocuk gelişiminden anlamak ve haberdar olmak için çocuk sevmeye gerek yok. Bunu okulda öğretiyorlar zaten.
Psikolog psikopattan anlamak için psikopat mı olmalı?
Kalp krizi nedir, belirtileri nedir anlamak için kalp krizi mi geçirmeli bir doktor?
ay napalım çok kıskanıyoruz öğretmenleri. ben her gece dua ediyorum kk da bi öğretmen konu açsa da ona bi laf soksam diye. ah ah biz öğretmen olamadık çünkü. mecburen enteresan kişilik olduk. başta korkup tepki vermesinde sorun yok tabii de olayı çocukların yaptığını öğrendikten sonra biraz rahatlayabilirdi değil mi ama.sonucunda gangsterler evini taşlamamış.Yaw birileri yine konuyu öğretmenliğe getirmeyi becermiş. Nedir bu öğretmenlerin kk kadınlarından çektiği. Şimdi bu bayan öğretmen diye insanca tepkiler veremeyecek mi? Sanki olay sınıfta cereyan etmişte arkadaşta öğrencilerinin yanında bağırmış çağırmış küfürler etmiş. Ne enteresan kişiliklersiniz.
Evet malesef dışaradan bakınca aynen tarif ettiğiniz gibi görünüyorsunuz. Valla çocuk diye her şeye eyvallah diyecek değiliz. Herkese kendi çocuğu kıymetlidir. Demekki sizin evi taşlasalar ki o odada kendi çocuğunuz bile olabilir. Çocuk olduklarını öğrendikten sonra "aaa neyse ya çocuk yapmış" diyip susup oturcaktınız. Öğretmense öğretmen ben kimsenin normal hayatında ben doktorum şöyle davranayım ben hakimim böyle davranayım diye ortalıkta gezdiğini sanmıyorum. O sebeple bakış açınızı hç objektif bulmuyorum kusura bakmayın.ay napalım çok kıskanıyoruz öğretmenleri. ben her gece dua ediyorum kk da bi öğretmen konu açsa da ona bi laf soksam diye. ah ah biz öğretmen olamadık çünkü. mecburen enteresan kişilik olduk. başta korkup tepki vermesinde sorun yok tabii de olayı çocukların yaptığını öğrendikten sonra biraz rahatlayabilirdi değil mi ama.sonucunda gangsterler evini taşlamamış.
ben konudan bağımsız olarak öğretmen olmasına üzüldüm. çünkü bu kadar kendiyle sorunlu,dünyaya küs bir insanın benim çocuğuma verecekleri sınırlıdır. öğretmenlik sadece ders anlatmak değildir.
Klasik taşlama zamanlarıÖğretmen var dediler geldik. Olay ne?![]()
iyide önyargı değil. doğunun nasıl karışık oldunu kücücük cocuklar bile biliyor dimiben hiç anlamadım bu önyargıyı. aşkolsun hanımlar.
iyide önyargı değil. doğunun nasıl karışık oldunu kücücük cocuklar bile biliyor dimi
Bende doguda sayılırım rahat olun.doğudan kastınız?
ben şu an doğu anadoluda bir ildeyim ve oturmuş sakince çay içip sizlerle sohbet ediyorum.
karışıklıktan kastınız terörse, terörle çocukların taş atmaları arasındaki bağlantı nedir?
geçenlerde doğu olmayan bir yerde bir hanımın arabasını çizmişti çocuklar.
orası da mı karışık?
yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.
Bende doguda sayılırım rahat olun.
ya siz bana cvp vermek zorunda degilsiniz dimi.
kardeş çok sinirliyim.yeni çıkmıştım bu eve zaten ben.bilmiyorum şok oldum görünce ben de .yeni taşınmıştım bu eve zaten ben.bir fikrim yok neden yaptıkalrı konusunda.bilgisayarın ekranı gitmiş.
Bazıları ötede oynasa iyi olacak. İlla tartışma çıkarmaya çalışıyorlar.
Öne bir öğretmen ol sonra atıp tutarsın.![]()