- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
Bosuna demiyorlardi basimiza daş yagacak
Ahanda bak yagiyor demekki
Ahanda bak yagiyor demekki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben doğuluların ,içinde de yaşadım burdakilerden daha ADAMDILAR. pencereyi açık bırakmıştım canımCamı kırıp mı atmışlar yoksa açık pencereden mi isabet ettirmişler? Valla ben bilgisayar için değil kendim için korkarım. Hemen de doğu denmiş insaf ya.. Bütün kötü insanlar doğulu olduğu için haklısınız tabi.
Bende anlamadim hala merakla bekliyorumAynen bende öyle sandim ama azarida yedim konu sahibinden![]()
Niye atıyolar peki?evet ya bilgisayrın ekranı hasarlanmış lanet olsun ya
çok komikBosuna demiyorlardi basimiza daş yagacak
Ahanda bak yagiyor demekki![]()
bilmiyorum bi,lmiyorum bilmiyuorum.bugün kapı zilini de çalıp kaçmışlardı.Niye atıyolar peki?
valla ben doğuluların ,içinde de yaşadım burdakilerden daha ADAMDILAR. pencereyi açık bırakmıştım canımya çok kötü sinirlendim şu anda.
ne demek buradakilerden daha adamdılar. doğulular genelde daha az adamlar ama oradakilerden daha fazla adamlar öyle mi?valla ben doğuluların ,içinde de yaşadım burdakilerden daha ADAMDILAR. pencereyi açık bırakmıştım canımya çok kötü sinirlendim şu anda.
kardeş çok sinirliyim.yeni çıkmıştım bu eve zaten ben.bilmiyorum şok oldum görünce ben de .yeni taşınmıştım bu eve zaten ben.bir fikrim yok neden yaptıkalrı konusunda.bilgisayarın ekranı gitmiş.Tasinin kiradaysaniz. Ev sizinse kiraya verin cikin. Insanlae yorum yapinca da azarlama hakkiniz yok. Baslikla da gercekten alakasiz yazdiklariniz. Neden atilmis tas, kim atmis, hep mi boyle yasadiginiz yer? Detay verseydiniz terslediginiz sorular sorulmazdi.
kardeş çok sinirliyim.yeni çıkmıştım bu eve zaten ben.bilmiyorum şok oldum görünce ben de .yeni taşınmıştım bu eve zaten ben.bir fikrim yok neden yaptıkalrı konusunda.bilgisayarın ekranı gitmiş.
destur çekmiyorum ben doğulu değilim ama gördüğüm kadarıyla kıyaslama yapıyoprum.burdaki insanlar karşıdakine zarar vermekten zevk alıyor anlayışsılzar evet doğulu insanların arasında yaşadım.orda beraber yaşadığım insalar burdakilerden daha adamdı genelleme yapmıyorum dikkaT ET.ne demek buradakilerden daha adamdılar. doğulular genelde daha az adamlar ama oradakilerden daha fazla adamlar öyle mi?
ağzını topla. önce destur çek.
BİLMİYORUM İŞTEÇok ilginç ya çocuklar mı yaptı acaba, 3. kata kadar taşı fırlatmayı nasıl başarmışlar.. Bence haha düzgün bir yere taşının imkanınız varsa.
Agizina saglikne demek buradakilerden daha adamdılar. doğulular genelde daha az adamlar ama oradakilerden daha fazla adamlar öyle mi?
ağzını topla. önce destur çek.
kim yapıysa onlara uygun bir kelime.ben de bilmiyorum.çok korkmuş ve şaşmış vaziyetteyim üstüme gelmeyin.Son kez soruyumda konudan uzakaşacam
mahallenin............. neyleri orayi aydinlat herkes merakta inanki kadinlarimi cocukarimi adamlarimi