• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mahallenin .........ları...

Konu sahibi konu başlığında millete küfür ediyor mahallenin........ Çocukları diye.
Senin zaten sorunlu ailen vardı onlarla sürekli kavga halindeydin belki rahatsız oldular da böyle belli ediyorlar?

öğrenci misiniz?
tek başınıza küçük bir ilçede mi yaşıyorsunuz?

kimi yerlerde tek başına yaşayan kız öğrencilere rahat vermediklerini çevremden yaşayanlardan duymuştum ama konu başlığınız hiç olmamış..
Mahallenin o...ları diyerek sizi taşladılar sandım.
Bir de ayrıntılı yazın ki cımbızla laf almayalım ağzınızdan.

Delinin biri kuyuya bir taş atmış.... diye bir sözümüz var ya, o durum bu durum galiba

Arkadaşım sakin ol; yoldan geçen bir densizin azizliğine denk gelmişsin. Daha önce de yaşadığın bir durum olmadığı belli.

Eve bir hasar gelmediği için seviniyor olman lazım, birde bardağın dolu tarafından bakmayı dene.

Polis cagirin o halde. Yani hangi manyak durduk yere eve tas atabiliyor nasil bir mahalleymis..
tuh ya keşke taşları atmasaydım çağırıdım polisleri gidip alsam taşları aşağıdan koysam yerlerine çağırsam olur öu tuh aklıma yaa :( keşke atmasaydım aşağıya taşları .dediğim gibi toplayığp gelip koysam olur mu?

O kadar taş nasıl olmuş da camı kırmadan pat pat odanın içine düşmüş?
Bu da düşündürücü.
incir ağacı için olsa peki hiç mi cama çarpıp bir takırdı dahi duymadın?

Back
X