mahfoldummmmmmm....

kurabiye...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
124
1
96
İstanbul
çok üzgünüm bitti 5 haftalık bebeğimizi kaybettik bir anda hiç bir belirti olmadan tedbir bile alamadık Allah herkesin yardımcısı olsun.... mafoldumben:2:

çok geçmiş olsun arkadaşım...allah sabır versin , düşecek olan bebeğe ne tedbir alsanda düşüyor...sağlıklı bebeğede sırtında taş taşı inan birşey olmuyor...allah bir daha yaşatmaz inşallah...

bu ikinci düşük arkadaşlar daha hiç çocuğumuz yok Allah hiç kimseye yaşatmasın yaşayanlara yardım etsin..

hıımm..ozaman araştırma yaptır arkadaşım...benimde 2 kez 7. haftada kalbi durmuştu ve hemen araştırma yaptık...diğeri kaç haftalıktı senin...kanaman mı oluyor ve kese görünmüşmüydü bu sefer anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız kurabiyeciğim...

geçmiş olsun diğer yerde okudum haberini inanırmısın bilmem ama sana bişey söylicem tabi önce nedenini araştır ist daysan eğer 8 kere bebeğini düşürmüş insanlar benim doktoruma gidiyo bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi ona gidiyorum hatta çağla şikelinde doktoru çok iyi bi doktor ... asıl söylicem şey bence bi daha hamile kalırsan 3 ay kimseye söyleme... bi dene

canım önceki 2.5 aylıktı ve hafif kanamayla seyr etti 3hafta kadar sürdü benim röntgen ve ilaç geçmişim de vardı bir aylıkken falan doktorum tedbir almadı hayırlı olur bölesi diyeilk bebeğimizi öle kaybettik şimdiki 5 haftalıktı daha 2 gün önce doktora gittim hiç bişey anlamayan birine düşük başlamış ama bebeği ultrasondada göremedi zaten daha yeni gebelik ufak bir nokta gibi görünüyo dedi elinde 2000lik bir bthcg değeri varya sonra ki gün birden bire hiç bir belirti olmadan gitti ya şok oldum....

haklısın canım ya artık and içtim bebek 3 aylık olana kadar kimseye sölemicem bi taraftan sevdiklerimizi heyecanlandırıp üzüyoruz diğer taraftan nazar oluyo...

haklısın canım ya artık and içtim bebek 3 aylık olana kadar kimseye sölemicem bi taraftan sevdiklerimizi heyecanlandırıp üzüyoruz diğer taraftan nazar oluyo...

ben içimde hissettim kıpır kıpır konuştum ama doyamadım bırak doymayı göremedim bile Allah'ım bu yavrumu sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin eşime ve bana... Yaradan sana ve eşinede en kısa zamanda bi melek göndersin sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz Annelik duygusunuda isteyen herkese de yaşatsın kurban olduğum Amin....

ikinci gebeliğin kimyasal gebelik gibi olmuş canım...bencede araştırmanı yaptır bir sorun varsa çıkar ortaya...allah yardımcın olsun...
çağla şikelin dr u kimmiş merak ettim...

Kızlar ben ilk bebeğimi doktor ihmalinden kaybettim onun için doktorum şuan çok ilgili çok şükür ne gerekiyosa benim için onu uyguluyo ilgilenirseniz Murat Çarak Amerikan hastanesinin doktoru...

çok geçmiş olsun canım.bende iki düşük yaptım.sana tavsiyem doktorunu iyi seç ve gereken bütün tahlillerini yaptır.ben sadece genetik testini yaptırabildim.onun sonucunu beklerken üçüncüye hamile kalmışım ve hemen doktorumu değiştirdim.şu an 6 aylık bir kızım var.bu arada doktora güven çok önemli

geçmiş olsun canım Rabbim bir daha kimseye tekrarını yaşatmasın.Araştırma yaptır belki kan pıhtılaşması falan vardır herşeyin çözümü var giden gelmiyor o başka ama tedbirini al arkadaşım Allah sabır versin

kurabiyecim geçmiş olsun canım... bence de mutlaka araştırma yaptır... kan pıhtılaşmana.tiroide değerlerine, hormonlarına falan baktır canım...üzülme desek de hayırlısı buymuş desek de yada yine olur desek de biliyorum için şuan çok acıyordur... bende 2 kez düşük yaptım canım...bir kez de dış gebelik gecirdim... baktırmadığım yerim yaptırmadığım test kalmadı... tüp bebek yapıcam daha garanti olsun dedim ama şimdi bir kez daha normal denemek istiyorum... bunları anlatmamamın nedeni zamanla acın hafiflicek tatlım merak etme... iyi bir doktora git güvenebileceğin birine... testleri yaptır muayeneni ol... zaten bir sorun varsa tedavi olursun... sorun yoksa da benim gibi daha zamanı değil demekki demekten başka inan yapacak birşey yok... mübarek aylarda bol bol dua et... Rabbim inşallah kabul edecektir dualarını... ve şunu düşün... çevremizde hatta bu sitede de bir kez bile hamile kalamamış bir sürü bayan arkadaşımız var... en azından sen hamile kalabiliyorsun... inan bu çok çok büyük bir şey... bana bunu tüp bebek istediğim dönemde gittiğim dr um söylemişti.... şöyle bir düşününce hak vermiyor da değilim... Allah'ım çocuk isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah....

ben 3 buçuk senelik evliyim 2 buçuk 4aylık 5 aylık 12 gün öncede 3 buçuk aylık 3 düşük bir ölü doğum 4 bebişmide kaybettim yaşayanım yok allah ım bir daha bu acıyı yaşatmaz hiç birimize inş bu mübarek gün ve üç ayların yüzü suyu hürmetine bizlerede bebişlerimizi gönderir kucaklarımızı boş bırakmaz inş rabbimin hazinesi boldur bizlerede hayırlı ve sağlıklı yine bizlerede nasif eder inş bebişler rabbim hepimize dayanma gücü versin rabbim kimseye kaldıramayacagı yükü yüklemez allah a emanet olun arkadaşlar hoşçakalın a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:asigim::asigim::asigim::asigim:

amin canım benden daha kötü durumda arkadaşlar var Allah yardımcınız olsun kızlar şirin bebişler versin acımı paylaştığınız için ve tavsiyeleriniz için teşekkürler..... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…