• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mahkeme günüm belli oldu

Merhaba ,

Ben de geçen ayın 21 inde boşandım,ıkı tane çocuğum var .Kolay değil ama iyiyiz ,daha da iyi olacağız inşallah.Dilerim sen ve kızın da bu süreçden en az zararla çıkarsınız.

kızın kaç yaşında?
ailenle mi kalıyorsun?

2.5 yaşında canım evet ailemleyim her zaman yanımda oldular çok şükür .ama kızım acayip babaya taktı dünde gördü babamı istiyorum o benim babam diyip duruyor benim yavrumu bu hale getirenler beter olsunlar can veremesinler inşallah

Merhaba ,

Ben de geçen ayın 21 inde boşandım,ıkı tane çocuğum var .Kolay değil ama iyiyiz ,daha da iyi olacağız inşallah.Dilerim sen ve kızın da bu süreçden en az zararla çıkarsınız.

inşallah canım kendim iyiyim ama kızım etkilencek diye çok korkuyorum .umarım sizde bu dönemi ve sonrasını kolayla ataltırsınız sizin çocuklarınızın durumu nasıl benim kızım babasını çok arıyor bu ara 2.5 yaşında daha çok üzülüyorum o öyle yaptıkça

inşallah canım kendim iyiyim ama kızım etkilencek diye çok korkuyorum .umarım sizde bu dönemi ve sonrasını kolayla ataltırsınız sizin çocuklarınızın durumu nasıl benim kızım babasını çok arıyor bu ara 2.5 yaşında daha çok üzülüyorum o öyle yaptıkça

Benimkiler her hafta sonu ya da ıkı hafta da bir babalarını görüyorlar hatta 1 gece onda kalıyorlar.Çocuklar etkileniyorlar tabi ama sık görüyorlar ve istedikleri zaman da tel de konuşuyorlar.Evde aile ve akrabalarımın babaları hakkında hiç bir şekilde olumsuz konuşmalarını istemedimi,konuşturmuyorum da.Ailem de buna dikkat ediyor,en az zararla atlatmaya çalışıyoruz.

Hakkında hayırlısı olsun diyerek başlamak istiyorum..endişelerini ve üzüntünü anlıyorum ve kızını düşünen bir anne olarak onun için daha çok yandığınıda.

Ama bu süreç zamanla geçecektir canım elbette izleri silinmeyecek ama en azından küllenip ömür boyu da seni tüketmeyecek, evladının gurur duyacağı bir çok sahneye şahit oldukça dunyaya gelişine binbir methiyeler dizdiğin miniğin nasıl büyüdüğüne tanıklık edeceksin. En büyük hazinenin birgün seni mutluluk gözyaşlarına boğmasını temenni ediyorum..

Yılma güçlü ol olur mu ?

Hakkında hayırlısı olsun diyerek başlamak istiyorum..endişelerini ve üzüntünü anlıyorum ve kızını düşünen bir anne olarak onun için daha çok yandığınıda.

Ama bu süreç zamanla geçecektir canım elbette izleri silinmeyecek ama en azından küllenip ömür boyu da seni tüketmeyecek, evladının gurur duyacağı bir çok sahneye şahit oldukça dunyaya gelişine binbir methiyeler dizdiğin miniğin nasıl büyüdüğüne tanıklık edeceksin. En büyük hazinenin birgün seni mutluluk gözyaşlarına boğmasını temenni ediyorum..

Yılma güçlü ol olur mu ?

güzel gilek ve desteğin için sağol canım

Allah yardımcınız olsun. İnşallah hepiniz için en hayırlısı olur. Kızınız için en çok da! Allah huzur mutluluk versin evlerinize.

İnşallah hayırlısı ile ben de boşanırım kocamdan. Boşanma işlemleri de ne kadar uzun sürüyormuş... Biz daha ayrılamadık bile :S
Allah bu şekilde mutlu etsin inşallah. Her şeyde bi hayır var.

Back
X