mahkeme gunum..bosaniyorum:(

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Iyi geceler arkadaslar..moralim cok bozuk..hafta ici bosanicam..avukatim oyle soyledi..nasil gidecem..nasil davrancam..konuscam cvp vercem bilmiyorum kendimi hic ama hic hazir hissetmiyorum..tmm biten bittii bosanmayi kabul ettim zorakide olsa ama aklima gelince dayanamiycam saniyorum cok kotu oluyorum..gun icinde kalbim hizli hizli carpiyo jkaygi ve stres basliyo engel olamiyorum..sonucta bir yuva yikildi olmadi bitti gitti..bedelleri benim acimdan cok agir oldu hayal kirikliklari guvensizlikler icindeyim hala atamadim ustumden acilarini ama bitti..sorum su derdinizi acmak amacli degil Allah sikintida olan herkeze yardim ettsin suanda yasayanlar yada yasamis olanlar anlatirmi nasil davranmaliyim fikirlerinizi alabilirmiyim cok ihtiyacim var :(

güzelce giyin bakımını yap. kendine güvenin tam olsun. mağdur olduğunu sonuna kadar göster...
kuş gibi hafifleyeceksin ;)

Son düzenleme:
Iyi geceler arkadaslar..moralim cok bozuk..hafta ici bosanicam..avukatim oyle soyledi..nasil gidecem..nasil davrancam..konuscam cvp vercem bilmiyorum kendimi hic ama hic hazir hissetmiyorum..tmm biten bittii bosanmayi kabul ettim zorakide olsa ama aklima gelince dayanamiycam saniyorum cok kotu oluyorum..gun icinde kalbim hizli hizli carpiyo jkaygi ve stres basliyo engel olamiyorum..sonucta bir yuva yikildi olmadi bitti gitti..bedelleri benim acimdan cok agir oldu hayal kirikliklari guvensizlikler icindeyim hala atamadim ustumden acilarini ama bitti..sorum su derdinizi acmak amacli degil Allah sikintida olan herkeze yardim ettsin suanda yasayanlar yada yasamis olanlar anlatirmi nasil davranmaliyim fikirlerinizi alabilirmiyim cok ihtiyacim var :KK43:
Davranisa ya da prosedurlere dair bir sey diyemem, ancak bunun bir son degil asil bir baslangic oldugunu bil, yasa ve hisset. Ondan sonra her sey kendi kendine oturacak zaten.

Davranisa ya da prosedurlere dair bir sey diyemem, ancak bunun bir son degil asil bir baslangic oldugunu bil, yasa ve hisset. Ondan sonra her sey kendi kendine oturacak zaten.
Ins tek Istedigim duzen ve huzur artik..sadece 2 aydir gormuyorum..bir anda napacagimi sasirmaktan korkuyorum

Hayatınız altust oldu dıye üzülmeyın.. Altı ustunden daha ıyı olacak belkide. İçiniz acıyor ama gececek . Neler gecıyor hayatta dık durun kararınızın arkasında durun. Yenı bır baslangıc bu hayatınız için .. Artık huzur mutluluk hedefınız olsun.. Yurumemiş bitmiş hayat kısacık guzel anılar bırıktırmenız dılegyle..

Ben olsam süslenip püslenip dimdik durarak giderdim.
Üzülme ayrıca. Kurtuluyorsun

Bu psikopatta ve cahil ailesinden kurtuluyosun ne mutsuzu?
Hayatınız altust oldu dıye üzülmeyın.. Altı ustunden daha ıyı olacak belkide. İçiniz acıyor ama gececek . Neler gecıyor hayatta dık durun kararınızın arkasında durun. Yenı bır baslangıc bu hayatınız için .. Artık huzur mutluluk hedefınız olsun.. Yurumemiş bitmiş hayat kısacık guzel anılar bırıktırmenız dılegyle..
Sagolun tesk ederim..dik durmaya calsiyorum zaten ama icimde bitmeyen duygular acilarla gitcem oraya korkuyorum..

Insallah bundan sonraki hayatin daha iyi olur.. arkadaslarin dedigi gibi mahkemede dik dur güzel giyin hic bakma o adama.

Bu arada sen ne ara dava actin? Yanlis hatirlamiyorsam yeni actin dimi ve anlasmali sanırım ?

10 yillik gecmis..cogu aci ama yinede bitmeyen onca yaranin icinden hissettigim sevgimi bagimlilikmi aliskanlikmi adini koyamadigim ama acitan duygular...bitiyor iste..sessizce..basladigi gibi hevesli cocuksu degil..daha gercek..sonuna kadar agrili..bitiyor iste..hayat kadar gercek ve acimasiz :( Allahim guc ver kafam darmaduman..

Insallah bundan sonraki hayatin daha iyi olur.. arkadaslarin dedigi gibi mahkemede dik dur güzel giyin hic bakma o adama.

Bu arada sen ne ara dava actin? Yanlis hatirlamiyorsam yeni actin dimi ve anlasmali sanırım ?
Evet anlasmali tanidik bi avukata vekalet verdim arayip moralimi bozuyodu o hallediyo..

Iyi geceler arkadaslar..moralim cok bozuk..hafta ici bosanicam..avukatim oyle soyledi..nasil gidecem..nasil davrancam..konuscam cvp vercem bilmiyorum kendimi hic ama hic hazir hissetmiyorum..tmm biten bittii bosanmayi kabul ettim zorakide olsa ama aklima gelince dayanamiycam saniyorum cok kotu oluyorum..gun icinde kalbim hizli hizli carpiyo jkaygi ve stres basliyo engel olamiyorum..sonucta bir yuva yikildi olmadi bitti gitti..bedelleri benim acimdan cok agir oldu hayal kirikliklari guvensizlikler icindeyim hala atamadim ustumden acilarini ama bitti..sorum su derdinizi acmak amacli degil Allah sikintida olan herkeze yardim ettsin suanda yasayanlar yada yasamis olanlar anlatirmi nasil davranmaliyim fikirlerinizi alabilirmiyim cok ihtiyacim var :KK43:

Açtığınız konulara şöyle bir bakayım dedim yemin ederim ruhum daraldı. Bence boşanma ilamını aldığınız gün sizin hayatınızın en mutlu günü olmalı. Size saygı duymayan ve duygusal olarak taciz eden ve bence büyümeyi becerememiş bir adamdan kurtuluyorsunuz.

Evet anlasmali tanidik bi avukata vekalet verdim arayip moralimi bozuyodu o hallediyo..

Üzülme dicem sana ama kolay değil uzuluyorsun anliyorum seni çünkü bende bosaniyorum.. bence anlasmali olmasi cok iyi olmuş biz cekismeli yaptik bir yığın iftiralari okuyunca şok oldum.. ayni yastiga bas koydugum adam ayriliyorum diye üzüldügüm adam beni nelerle suclamis..

Yani demem o ki ayrılacağın adam uzulmuyor sende üzülme.. insallah bundan sonra senin degerini bilecek sana sahip cikacak bir adam cikar karsina. Allah yardımcın olsun

Üzülme dicem sana ama kolay değil uzuluyorsun anliyorum seni çünkü bende bosaniyorum.. bence anlasmali olmasi cok iyi olmuş biz cekismeli yaptik bir yığın iftiralari okuyunca şok oldum.. ayni yastiga bas koydugum adam ayriliyorum diye üzüldügüm adam beni nelerle suclamis..

Yani demem o ki ayrılacağın adam uzulmuyor sende üzülme.. insallah bundan sonra senin degerini bilecek sana sahip cikacak bir adam cikar karsina. Allah yardımcın olsun
Ins cnm...seni cok iyi anliyorum gecen senede cekismelui bosanmaya kalktim neler cektim ben bilirim cirkeflesti 2 sayfa dilekceye 5 sayfa cvp geldi sok oldum bise vermemek icin yaptigi rezillikler sonra kandirma cabalari bende inanmistim:( Allah yardimcimiz olsun zor..:(

Bence de guzelce giyin. Dik dur. O gun senin icin milat olacak :KK54:

Açtığınız konulara şöyle bir bakayım dedim yemin ederim ruhum daraldı. Bence boşanma ilamını aldığınız gün sizin hayatınızın en mutlu günü olmalı. Size saygı duymayan ve duygusal olarak taciz eden ve bence büyümeyi becerememiş bir adamdan kurtuluyorsunuz.
Cok haklisin..yorumun Icin sagol hepsinin dahada fazlasini yasadim burda yazmaya elim varmadi..gecmise baktigimda iyi niyettimin ve fedakarliklarimin karsiligi
Aynen anlattigin gibi..yorumun Icin tesk..zaten ben onla ayrildigima uzulmuyorum..bunlari bana yasattigi icin hakkimi helal etmiyorum sadece..gectim ondan artik..onca fedakarligi mucadelemi bozuk para gibi harcayan adam olmaz olsun:( ins.guclu olcam o gun..

Back
X