- 4 Ekim 2012
- 16.702
- 33.038
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Offf eski kocanın ne dediği neden umrunda. İster babanla gidersin, ister bakkalın çırağıyla. Bazen sen ve senin gibilere ne içtiniz de böyle mülayimsiniz diye sorasım geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumumu okudun mu?Babama sen gelme veya gel demedim.Yada o senin gelmeni istemiyor demedim.
Barışalım desin mi?Hayir tabiki de.Barisalim demedi.
Bir araya gelcen eşinleBirkaç güne dilekçe vereceğiz.Hem ben çalıştığım için kısa süre hem haftasonu olduğu için grip oldum vs.Hemde vatandaşı şehirdisindan bekleyecegimiz için ortak dilekçe vermek gerekiyor ya.Nasil olacak ?
Rica ediyorum babam gelmesin dedi.Kavga ettik.Ben kavga çıkardım.1 ay önce aramıştı.Ben senin annenin gelmesine karısiyormuyum dedim.
Babamda baştan beri anlaşmalı ayrıl dedi.Ama geleceğini duyunca sen niye onunla muhatap oluyorsun dedi.Asla gelme dediğini söylemedim.Akrabalarima dahi söylemedim çünkü herkes benim sırrımı ortaya döktü.Bende hatta akrabalarım boşanma sürecini merak ediyor.Ki arayıp sormayan halin hatrin nasıl demeyenler samimiyet kurmayanlar.Vatandasi sosyal medyada takip ediyor mesela.
Ayrıca kv hakkında birşey duydum.Burada açıklamak istemiyorum.Ex okuduğu için.Beni ilgilendiren yada aşırı özel bir durum değil sadece babam onların evine gittiğinde şundan hoşlanmam dedi.Oda o kim oluyor da karışıyor gibi kelime kullanmis.Ve bu konuda devamlı yapan biriymiş.O yüzden beni istemedigini çözdüm.Ama bu karşı ciktigi şeye ben oğluna ilk tanistigimda karşıyım dedim.Annesi de biliyordu.Neden sonradan bizi tanımış gibi yapmışlar.
Şimdi nasıl olacak ? Anlaşmalı boşananlar yorum yapsın.Ben kendi sikayetlerimi tek başıma mi yazdiricam.Ortak karar ile mi ayrilicaz.
Aileler bunlar yine barışır diye korkuyor çünkü.Barışalım desin mi?
Aylardır senesi dolsun, adli tatil bitsin yazdınız sonra onun annesi gelirse benim de babam gelir yazdınız, şimdi de aynı anda dilekçe vermek gibi bir şey uydurdunuz. Okuma yazmanız var, adliyeye gidip dilekçe vereceksiniz. Babanız niye geliyor, eski eşin annesi niye geliyor? Dilekçeyi verip hemen 1 saat içinde boşanma davası mı başlıyor?
Evet seviyorum.Ama ona karşı umudum yok.1 senede değişmeyen 1 günde değişmez.2 senemi verdim ona çok güzel günlerimizde oldu bırakın seviyimSen boşanmak istemiyorsun. Bir umut belki seni görürse filmlerdeki gibi bir sarılma sahnesiyle barışacağınızı düşünüyorsun kesinlikle. Hala onu sevdiğini düşünüyorum. Ama sevgi hiçbir şeye çözüm değil. Karşılıklı anlayış, saygı ve hayattan beklentiler belirliyor çoğu şeyi. Umarım hakkında hayırlısı olur. Seni tanımıyorum ama çaresiz çırpınışlarını burdan bile hissediyorum. Onunla ya da onsuz bundan sonra sadece kendi mutluluğun için çabala sadece
Peki Nuran bu kadar seviyorsan bı çift terapisi fln denesiniz çözülmeyecek bir şeyler aslında yoktu ilişkinizde . Ciddi anlamda bir konuşunEvet seviyorum.Ama ona karşı umudum yok.1 senede değişmeyen 1 günde değişmez.2 senemi verdim ona çok güzel günlerimizde oldu bırakın seviyim
He dese koşucan yani?Hayir tabiki de.Barisalim demedi.
Adamın anası ile bizim kızın babasının bi bildiği var diyorum size, o kadın ta İzmir'den oğlanın başını beklemeye geliyor.He dese koşucan yani?
Ne anlatıyosun yine sen ya?
Git ver dilekçeni dön evine. İletişim kurmak olsun diye kavga etmeye çalışıyorsun hala
Ya katip seviyorlarsa barissinlar bir de öyle denesinler, denemeden ayrilirlarsa belki içlerinde kalacak bilemedim . Nuran daha kli başında biri olsa yorumlar geyik gelmez zaten bunu yazarken bile aklima sürekli kızım ben dediği geliyor . Yetişkin biri gibi davranmamizi zorlastiriyorAdamın anası ile bizim kızın babasının bi bildiği var diyorum size, o kadın ta İzmir'den oğlanın başını beklemeye geliyor.![]()
İnan seni tanidikca zorunluyu mumla arar olduk. Burasi senin gunlugun dehil kendi kendine konusur gibi konu aciyorsunBirkaç güne dilekçe vereceğiz.Hem ben çalıştığım için kısa süre hem haftasonu olduğu için grip oldum vs.Hemde vatandaşı şehirdisindan bekleyecegimiz için ortak dilekçe vermek gerekiyor ya.Nasil olacak ?
Rica ediyorum babam gelmesin dedi.Kavga ettik.Ben kavga çıkardım.1 ay önce aramıştı.Ben senin annenin gelmesine karısiyormuyum dedim.
Babamda baştan beri anlaşmalı ayrıl dedi.Ama geleceğini duyunca sen niye onunla muhatap oluyorsun dedi.Asla gelme dediğini söylemedim.Akrabalarima dahi söylemedim çünkü herkes benim sırrımı ortaya döktü.Bende hatta akrabalarım boşanma sürecini merak ediyor.Ki arayıp sormayan halin hatrin nasıl demeyenler samimiyet kurmayanlar.Vatandasi sosyal medyada takip ediyor mesela.
Ayrıca kv hakkında birşey duydum.Burada açıklamak istemiyorum.Ex okuduğu için.Beni ilgilendiren yada aşırı özel bir durum değil sadece babam onların evine gittiğinde şundan hoşlanmam dedi.Oda o kim oluyor da karışıyor gibi kelime kullanmis.Ve bu konuda devamlı yapan biriymiş.O yüzden beni istemedigini çözdüm.Ama bu karşı ciktigi şeye ben oğluna ilk tanistigimda karşıyım dedim.Annesi de biliyordu.Neden sonradan bizi tanımış gibi yapmışlar.
Şimdi nasıl olacak ? Anlaşmalı boşananlar yorum yapsın.Ben kendi sikayetlerimi tek başıma mi yazdiricam.Ortak karar ile mi ayrilicaz.
Kız barışıp ne yapacaklar, adam anasının eline bakıyor, anası ile barışsın bizim kız bence. Yoksa burda biri vardı, adamın anasından gizli kafede buluşuyolardı öyle olacak sonları.Ya katip seviyorlarsa barissinlar bir de öyle denesinler, denemeden ayrilirlarsa belki içlerinde kalacak bilemedim . Nuran daha kli başında biri olsa yorumlar geyik gelmez zaten bunu yazarken bile aklima sürekli kızım ben dediği geliyor . Yetişkin biri gibi davranmamizi zorlastiriyor
Kocaman insanlar ise girip çalışamayacak değil mi ? Çok haklısın yine katıp :)Kız barışıp ne yapacaklar, adam anasının eline bakıyor, anası ile barışsın bizim kız bence. Yoksa burda biri vardı, adamın anasından gizli kafede buluşuyolardı öyle olacak sonları.
Aman barışırlarsa bu sefer daha kötü, evlendik ama bakireyim diye vurgulayıp duruyo öyle bir şey olursa açacağı konuları düşünemiyorum. Destek almayı da kabul etmeyen birisi zatenKız barışıp ne yapacaklar, adam anasının eline bakıyor, anası ile barışsın bizim kız bence. Yoksa burda biri vardı, adamın anasından gizli kafede buluşuyolardı öyle olacak sonları.
Saçmalama kavga etmek istemiyorum kiminle gelirsen gel lütfen baban gelmesin dedi öyle barisma niyeti yokBenim mesajima begenmedim atmissin nuran ask olsun
Oysa ki "barisalim der mi beni gorunce karari degisir mi" diye sorsaydin guzelleme seklinde yazardim ben
Babani getirme lafindan bile sen "babani getirme belki sariliriz" olarak mesaj almissindir diye dusunuyorum![]()
O zaman ben salı gideyim.Carsamba gelecek.
Kız barışıp ne yapacaklar, adam anasının eline bakıyor, anası ile barışsın bizim kız bence. Yoksa burda biri vardı, adamın anasından gizli kafede buluşuyolardı öyle olacak sonları.