Mahkeme

Ailem duyardı, adamla sevgili olduğum için sonuç alamazdım
Şimdi mahkemelik olursanız duymayacakmı aileniz?
Adam sapıktı diyorsunuz,kurtulmuşsunuz hazır niye tekrar çirkefe bulaşma çabanız.
Şimdi adam dönse sizinle uğraşsa ne olacak?
Düşünerek hareket etmek lazım, beynimiz var kullanalım.

O zaman şikayetçi olacaktınız.
Bekara karı boşamak kolay. Öyle yerinizden gidip şikayetçi olacaktınız yazması basit tabi, işin içinde değilsiniz çünkü. Pişman oldum buraya konu açtığıma. Her seferinde de aynı hatayı yapıyorum buraya konu açarak

Yav niye o çocuğun tarafındasınız ben onu anlamadım. Çocuk ısrarcıydı. İstemiyordum ben hiçbir şeyini.
Hangi cümlemde o çocuğu savunmuşum acaba? Sana diyorum ki eğer çocuk seni taciz ettiyse git hemen şikayetçi ol zaten. Ama öyle senin,benim dememle kazanılmıyor davalar. İddialarının altını doldurman,kanıtlaman lazım yani. Mahkeme bu çocuk oyuncağı değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum sana.

Sırf çocuk ısrar etti diye gidip yeni sevgilisine mesaj atmışsın belkide olay daha da dallanıp budaklanacak. Sana hatalarını göstermeye çalışıyoruz ki yeniden aynı hatalara düşme diye ama sen anlamıyorsun ki.

Ne deseydik aferin iyi yapmışsın mı deseydik? O zaman iyi mi olurduk gözünde. Ama üzgünüm yaptığın şey saçma ve mantıksız bir hareket. Desteklenecek bir yanı yok ki.

Bekara karı boşamak kolay. Öyle yerinizden gidip şikayetçi olacaktınız yazması basit tabi, işin içinde değilsiniz çünkü. Pişman oldum buraya konu açtığıma. Her seferinde de aynı hatayı yapıyorum buraya konu açarak
Yav bi yeriniz yemiyorsa şikayetçi olmayı kurtulduğunuza şükredip hayatınıza devam edecektiniz işte. Bu kadar bu konu. Adamın hayatına giren bütün kadınlara mesaj mı atacaksınız?

Merhabalar. Eski sevgilim bana sürekli ilişki için zorluyodu fakat ben onu reddettiğim için ayrıldık. Sonra yeni bi sevgili yapmış ve bu kızı uyarmak için çocuğun bana attığı sapık mesajların ekran görüntüsünü attım. Sizce mahkemelik olur muyuz??
Ayrilmissin gitmişsin sanane ne yaparsa yapsın belki o kızda cinsellik seven biri boştan yere rezil olmuşsun.

Bana böyle bir mesaj gelse, kuyruk acısı der geçerim. O kadar basit ve sığ bir hareket ki şu yaptığınız. Kusura bakmayın da asil davranın artık bu olaydan sonra.

Yav bi yeriniz yemiyorsa şikayetçi olmayı kurtulduğunuza şükredip hayatınıza devam edecektiniz işte. Bu kadar bu konu. Adamın hayatına giren bütün kadınlara mesaj mı atacaksınız?
Yav ortada taciz falan yok. Herif sevişmek istemiş ısrarcı olmuş (hatası burada) hatun istemeyince de ayrılmış başkasıyla birlikte. Benimle sevişmek istedi diye şikayetçi olamaz. Ama adam özel hayatın gizliliğini ihlalden paşalar gibi şikayetçi olur.

Yav ortada taciz falan yok. Herif sevişmek istemiş ısrarcı olmuş (hatası burada) hatun istemeyince de ayrılmış başkasıyla birlikte. Benimle sevişmek istedi diye şikayetçi olamaz. Ama adam özel hayatın gizliliğini ihlalden paşalar gibi şikayetçi olur.
Bu yaptığı doğru bi şey miydi? Sırf cinsellik uğruna benim hayatımla niye oynuyor?

Şimdi de başka hatunla sevişiyor diye kıskanmış dimi 🤣

Bu yaptığı doğru bi şey miydi? Sırf cinsellik uğruna benim hayatımla niye oynuyor?

Doğru-yanlış başka şeydir, yasal-yasadışı ayrı şeydir. Her yanlış olduğunu düşündüğümüz durum için mahkemelere gidemeyiz. Mesela bir kadından seks için ısrarcı olmak yanlıştır (işin içinde taciz olmadığını varsayıyorum). Ama size gönderilen bir mesajı üçüncü kişilerle paylaşmak yasadışıdır.

Eski sevgilisiyle konuşmuş

2 gün önce açtığınız bu konudaki tuhaflık hakkında bir açıklamanız var mı?

Konu sahibinin hangisi olduğunu merak ediyorum. Eski kız arkadaş mı yoksa yeni kız arkadaş mı. Bir açıklasın, valla çıkarım konudan 🤣
Konu sahibi uzaya gitmiş döner bir kaç güne belki açıklar

Yav napmış bu adam napmış senle birlikte olmak istemiş sende kabul etmemişsin ve ayrılmışsın. İşin içinde taciz vb. şeyler olmadığını varsayarak konuşuyorum. Ne bu böyle 5 çocukla seni ortada bırakıp,başka kadınla kaçmış tavırları ya?

Sen bence kimseyle sevgili olma vallaha bak. Her ayrılığı hayatınla oynanmak olarak görüyorsan işin var vallaha.

Back
X