- 11 Aralık 2018
- 41.497
- 257.912
- 598
8 yaşındayken falan mı hesap açmışhesabın açılış tarihine baktınız mı, hanımlar?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 yaşındayken falan mı hesap açmışhesabın açılış tarihine baktınız mı, hanımlar?
Ortada yanlış algı oluşturmak da yok bu arada. Olay gerçek ve çocuğun yaşattıkları da az bile anlattım.Hayır canım sadece bu kadarla sınırlı değil. “İftira, itibar zedelenmesi, yanlış algı oluşturma vs” hepsi özel hayatın ihlali.
instagramda takip ettiğim fenomen bir çocuk var Gökhan Ergün. Dolandırıldı, hikayesinde ismini verdi. “Dikkat edin sizi de dolandırmasın” dedi. Hapse girdi Gökhan. Sonra para cezasına çevirdiler.
8 yaşındayken falan mı hesap açmış![]()
bir kişi ya da topluluk önemli değil. kişisel bilgileri bir başkasıyla paylaşamazsın. Bizim otelde mesela evli adam karısını aldatmış. Mahkemeden karar çıktı kalıp kalmadığını söylememiz için. Otelinde kalan adamın ismini dahi veremiyorsun düşün.Bence şikayetçi olmaz.
O ornekte topluma ifşa ediyor ama. Burada daha masumane, çocuksu bir durum var. Hırsından yeni sevgiliye mesajları gösteriyor. Yok mu bir hukukcumuz? Kağıtta suç olabilir ama kızın durumu, hafifletici sebepler vs vs birsey olmaz gibi geldi. Bilemedim. İşin profesyonelleri ne derler acaba?
Doğrudur. Benimki mantıksal bir çıkarım. Örnek dava kesin vardır benzer.bir topluğuna ifşa etmek ya da bir kişiyle veri paylaşmak suçun ağırlığını değiştirebilir ama suç yine de ortada mevcut.
hukukçu değilim ama GDPR üzerine eğitim aldım ve iki mesleğimden biri bu. :)
Hakaret yok ortada. Kişilerin huzur ve sükuneti benim asıl sükunetim bozuldu, o ne olacak?bir kişi ya da topluluk önemli değil. kişisel bilgileri bir başkasıyla paylaşamazsın. Bizim otelde mesela evli adam karısını aldatmış. Mahkemeden karar çıktı kalıp kalmadığını söylememiz için. Otelinde kalan adamın ismini dahi veremiyorsun düşün.
kaldı ki yeni sevgilisine sapık diyorsun filan. Hakaret, kişilerin huzur ve sukunetini bozmak vs birkaç şeyden açar.
profilde geçen paylaştım. Ömrümde bir kere gördüğüm kadına küfür ettim diye 45 bin manevi tazminat olmak üzere 90 bin tl para ödedim. Ülkede hukuk bazen o kadar hızlı işliyor ki hayret ediyorsun.
Doğrudur. Benimki mantıksal bir çıkarım. Örnek dava kesin vardır benzer.
Konu sahibi bir avukata sor. Bizi de bilgilendir.
Yav yok yukarıdaki duruguzel isimli şahıs kasıtlı yapıyor, kıl kaptı bana, kasıtlı yapıyor. Benim huzur ve sükunetim daha çok bozuldu, o ne olacak?Doğrudur. Benimki mantıksal bir çıkarım. Örnek dava kesin vardır benzer.
Konu sahibi bir avukata sor. Bizi de bilgilendir.
Yav hesabı 10 sene önce açtım, şimdi hatırladım burada bir hesabım olduğunu. Ne var bunda? Ben de konu açtım bi sorunumla ilgilisiz yine de tavsiye vermeden önce hesap açılış tarihine baksanız güzel olurdu :)
Yav hesabı 10 sene önce açtım, şimdi hatırladım burada bir hesabım olduğunu. Ne var bunda? Ben de konu açtım bi sorunumla ilgili
Benim başıma neler geldi de hukuk bir şey yapamadı, katilleri salıyorlar ama bizi alırlar tabi doğru. Nasıl ekmek çalan çocuğa 10 yıl hapis verildiyse biz de o şanssızlardanız doğru, garibana olan oluyorbir kişi ya da topluluk önemli değil. kişisel bilgileri bir başkasıyla paylaşamazsın. Bizim otelde mesela evli adam karısını aldatmış. Mahkemeden karar çıktı kalıp kalmadığını söylememiz için. Otelinde kalan adamın ismini dahi veremiyorsun düşün.
kaldı ki yeni sevgilisine sapık diyorsun filan. Hakaret, kişilerin huzur ve sukunetini bozmak vs birkaç şeyden açar.
profilde geçen paylaştım. Ömrümde bir kere gördüğüm kadına küfür ettim diye 45 bin manevi tazminat olmak üzere 90 bin tl para ödedim. Ülkede hukuk bazen o kadar hızlı işliyor ki hayret ediyorsun.
Neeee? Nasıl bir küfürdü o?bir kişi ya da topluluk önemli değil. kişisel bilgileri bir başkasıyla paylaşamazsın. Bizim otelde mesela evli adam karısını aldatmış. Mahkemeden karar çıktı kalıp kalmadığını söylememiz için. Otelinde kalan adamın ismini dahi veremiyorsun düşün.
Gördüm gördüm.siz yine de tavsiye vermeden önce hesap açılış tarihine baksanız güzel olurdu :)
Evet yaşım baya küçüktü, bi sorun yaşamıştım çok ciddi, paylaşacak kimsem olmayınca açmışım ama kalmış öyleilkokulda idiniz herhalde hesap açtığınızda?
çok klasik bir küfürdüNeeee? Nasıl bir küfürdü o?
Otel de farklı. O kurumsal bir yer. Kişisel verileri korumakla yükümlü.
Ben suç değil ya da şikayet etse kesin ceza almaz demiyorum. Bana hikaye çok saçma ve komik geldi. Benim mantığımla hukuki dil aynı değildir tabi.
İyi ki hakim olmamışım. Bu tarz ufak davalara öpüşün barışın kafasında yaklasabilirdim.
Sadece küfürden dolayıysa o zaman benim o çocuğu kesin şikayet etmem lazım, 8 aydır yemek bile yiyemiyorumçok klasik bir küfürdüPsikolojimi bozdu dedi. 2 sene dava sürdü. Geçen karar verilmiş. 5 sene boyunca aynı suçu tekrar etmem durumumda hapisle yargılanacağım. O yüzden beladan uzak duruyorum.
miktarda şöyle belirleniyor. “Seni yoksullaştırmayacak, karşı tarafı zenginleştirmeyecek”
başta ara bulucuya gidiliyor. Bende hırs yaptım orda. Uzlaşsaydım daha az miktarla kurtulurdum. Benim avukat telefonum resepsiyondaydı. Sorun yaşadığım bir eleman attı diye inkar et dedi. Hakim yemedi![]()
Hayatımın bir 10 yılı çok belalı bir muhitte çalışarak geçti. Küfürlesmek suç muymuş?çok klasik bir küfürdüPsikolojimi bozdu dedi. 2 sene dava sürdü. Geçen karar verilmiş. 5 sene boyunca aynı suçu tekrar etmem durumumda hapisle yargılanacağım. O yüzden beladan uzak duruyorum.
miktarda şöyle belirleniyor. “Seni yoksullaştırmayacak, karşı tarafı zenginleştirmeyecek”
başta ara bulucuya gidiliyor. Bende hırs yaptım orda. Uzlaşsaydım daha az miktarla kurtulurdum. Benim avukat telefonum resepsiyondaydı. Sorun yaşadığım bir eleman attı diye inkar et dedi. Hakim yemedi![]()
Sorun yaşadın, hesap açtın sorunu yazmadın hatta hiç bir şey yazmadın. Bunları yaparken maksimum 9-10 yaşındaydın. Yaklaşık 13 yıl sonra buraya verdiğin maili ve şifreyi hatırlayıp gelip konu açtın. Tamam inandık.Evet yaşım baya küçüktü, bi sorun yaşamıştım çok ciddi, paylaşacak kimsem olmayınca açmışım ama kalmış öyle