Gelmek istemediğimi söyledim aslında ilk şahitlikten sonra tövbe etmiştim, muhtemelen giderim gelmeye çalışacagım dedim yinede merak ediyorum benimki biraz psikolojik ilk katıldıgımız şahitlik olayı çok sorunluydu dava uzadıkça uzadı, yalancı şahitlikle suçlandık bide karşılıklı mahkemelik olacaktık son anda dava kapandı..Söz verip ortada bırakacağınıza makul bir şekilde açıklayın şahit olmak istemediğinizi. Durum ne tam olarak bilemiyorum ama avukat da planını şahitlere göre yapar genelde. Zor durumda bırakmayın madem kıramayacağınız bir arkadaşınız.
Mahkeme günüyle alakalı kagıt geldi bile şahitlik içinİsmini tc numaranı falan ilettimi avukatına?
İsmin yazılsa bile gitmezsen bi cezası yok
Mahkeme günüyle alakalı kagıt geldi bile şahitlik için
Sagol bilgi içinBi cezası yok ben kendim yaşadım merak etmee
benimki biraz eski davadan kalan psikolojik bir sıkıntı çok sorunlu bir davaydı.. Haklısınız muhtemelen gideceğim inş şahitlik ten nefret etsemde arkadaşımı seviyorum ve yanında olmam gerekir..Bence geri cekilmeyin. Durum ne derece muhim bilmiyorum ama davanin seyrini degistirebilir bu gibi durumlar. Keske en basindna kabul etmeseydiniz madem boyle bir durum da yasamissiniz. Arkadasinizi yuzustu birakmaniz yakisik almaz bence. Siz olsaniz sahidinizin geri cekilmesini nasil karsilardiniz? Ben olsam beni yuzustu biraktigini dusunur bir daha konusmazdim.
Aynısını düşünüyorumBence geri cekilmeyin. Durum ne derece muhim bilmiyorum ama davanin seyrini degistirebilir bu gibi durumlar. Keske en basindna kabul etmeseydiniz madem boyle bir durum da yasamissiniz. Arkadasinizi yuzustu birakmaniz yakisik almaz bence. Siz olsaniz sahidinizin geri cekilmesini nasil karsilardiniz? Ben olsam beni yuzustu biraktigini dusunur bir daha konusmazdim.
Paran coksa kefil ol vaktin coksa sahit ol demis atalarimiz bu sana isik olsunMahkeme günüyle alakalı kagıt geldi bile şahitlik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?