- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Ama işte bunlardan hangileri kaldı? Asıl sorulması gereken soru bu.Atanın mal varlığı...bir orman çiftliği için değer mi tartışmaya...başının gözünün sadakası olsun...
Atanın mal varlığı...bir orman çiftliği için değer mi tartışmaya...başının gözünün sadakası olsun...
Atanın mal varlığı...bir orman çiftliği için değer mi tartışmaya...başının gözünün sadakası olsun...
Çoluk çocuk olmadığı için dağılmıştır muhtemelen...biraz o kırpmıştır biraz bu...Ama işte bunlardan hangileri kaldı? Asıl sorulması gereken soru bu.
Ahhh o kadar isterdim ki şu anda onunla konuşmayı....neler anlatacak duymayı çok isterdim...Sordunuz mu acaba, sadaka olmasını kabul ediyor muymuş ata? Buna onun dışında kim karar verebilir? Hem sadaka sağ olanlar için verilmez miydi?
Çoluk çocuk olmadığı için dağılmıştır muhtemelen...biraz o kırpmıştır biraz bu...
Çok şükür yeni yeni öğreniyoruz kırpılmamayı....nerdeeeenn nereye dedirtiyor insana....daha da güzel günler göreceğiz inşallah...çoluk çocuk olunca paraya para katıyorlar değilmi?
ne kadar normal karşılamışsınız biraz o kırpmış biraz bu diyerek.
kırpılmaya alışığız yani.
Çok şükür yeni yeni öğreniyoruz kırpılmamayı....nerdeeeenn nereye dedirtiyor insana....daha da güzel günler göreceğiz inşallah...
Çok şükür yeni yeni öğreniyoruz kırpılmamayı....nerdeeeenn nereye dedirtiyor insana....daha da güzel günler göreceğiz inşallah...
Apranxx, kırpılmamak ne demek çok merak ediyorum.
Açılımını yapar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?