mahkemem oldu

aşağılık durum senin yaptığın aman sen çok medenisin defol sayfamdan .adam cani bıçakla etrafa saldırıyo çocugu kesse bumu adil hey Allahım ya .nyse sakinim . hadi bye .
Mesajinizdan seviyeniz iyice netleşti. Adama geçmiş olsun:) çocuğunu eski eşe karşı kullanan kadın olsun erkek olsun asagiliktir. Kabul etmeseniz de bu böyle ve bu konuda sizi pohpohlayanlardan olamam

Cnm sen kulak asma. Mahkeme icra ile gosterilmesini uygun gormusse elbet vardir sebebi. Bosanan anneler cok kiymetli benim gözümde. Herseyden once onurlular. Ve fedakarlar. Sirf koca parasi yiyeyim g..tüm rahata alışkın kalsın diye bosanmayanlar cocugum icin fedakarlık yapiyorum deyip sıyrılıyorlar kenara ama kendim calisir çabalar cocuguma bakarım bu pislikle ugrasacagima deyip onuruyla yasayanlar asıl fedakarligi yapiyorlar. Helal olsun sana. Ben de yakinda ayrilicam. Ama tabii benim meslegim vs var. O yonden şanslıyım biraz

Mahmekemi dedi bunu icrayla gorsun diye.demez oyle bisey dediyse ilginc.
bence cocuguna bunu yapma.
bi esya haczi gibi.
senin gozetiminde gorsun.sen istemiyosan guvendigin biriyle gonder.eger kucukse zaten 1 2 saat anca veriyolar gorus iznini.
bu adamdan kurtulmak istiyosan tamamen.zitlasma bi gorur iki gorur zaten birakir.ama sen usteledikce oda usteler.

Mesajinizdan seviyeniz iyice netleşti. Adama geçmiş olsun:) çocuğunu eski eşe karşı kullanan kadın olsun erkek olsun asagiliktir. Kabul etmeseniz de bu böyle ve bu konuda sizi pohpohlayanlardan olamam
Ne yazdığınızın farkındamisin? Bu kadar buldumcukmusunuzda eli bıçaklı sahtekar bir adamı savunuyorsunuz? Alçaklıktan bahseden ilk sizdiniz seviyeden bahsediyorsunuz şimdi. Bence önce okuduğunuzu anlayın..

Nekadar acımasızsın sen haklı çıkayım diye eli bıçaklı adamı bile savunmuşsun

Madem eli bıçaklı o zaman adamın ruh sağlığının yerinde olmadığını iddia et ve bunu kanıtla alsınlar hastaneye götürsünler deli mi değil mi ortaya çıksın...o iki saati de göstermezsin.

olayları ardarda anlattım çok fazla olay vardı çünkü bi dur bi dur dedi. birde delil vardı bende onu göstermek isteyince kapat onu kapat dedi .

Boşver canım hakim ne hissetmis kızmış mi bagirmış mı sen sonuca bak. 3 ay sonraki duruşmada ne olayı ne sizi hatırlar zaten. Dosyadan okur konunuzu o kadar.

Hayırlı olsun şimdiden. Avukatın ile birlikte ilerle hep her hareketini danis. Daha mahkeme bitmemiş senin istemediğin bir karar çıkmasın.

Babanın çocuğunu görme hakkı var.Hiç gormeme diye birşey yok.
Asgari ücret gozukuyorsa 400 bağlanması normal 1300 asgari ücret.
Elden aldığı maaş bence ispatlanmasi zor olur çünkü banka detayı yok.fatura vb yoktur.

Maasini asgari ücret gösteriyor diye çalıştığı firmayı maliyete şikayet et istersen.

Cnm sen kulak asma. Mahkeme icra ile gosterilmesini uygun gormusse elbet vardir sebebi. Bosanan anneler cok kiymetli benim gözümde. Herseyden once onurlular. Ve fedakarlar. Sirf koca parasi yiyeyim g..tüm rahata alışkın kalsın diye bosanmayanlar cocugum icin fedakarlık yapiyorum deyip sıyrılıyorlar kenara ama kendim calisir çabalar cocuguma bakarım bu pislikle ugrasacagima deyip onuruyla yasayanlar asıl fedakarligi yapiyorlar. Helal olsun sana. Ben de yakinda ayrilicam. Ama tabii benim meslegim vs var. O yonden şanslıyım biraz

teşekkürler sizin de hakkınızda hayrlısı olsun .

senin kullandıgın aşağılık kelimesine en uygun cevapları yazdım sana ben hakkediyosun seviyem de seviyem de karsımdakine göre .

Back
X