- 2 Ocak 2021
- 2.423
- 1.173
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Merhaba arkadaslar. Pandemiden dolayı davalar yüz yüze mi oluyor bilmiyorum ama 2 hafta sonra bir istismar davasında tanık olarak çağırıldım. Yani eski okulumdaki istismar olayını bildirdik. Eski müdürümüz kapatma yoluna gitti sürec biraz uzadığı icin de müdürümüze dava acılmıs sanırım.Yani iceriğini aradığımda söylemediler. En son eski okul müdürümüzle ilgili ifade verdim muhtemelen onun davasıdır. Eski calıstığım yer biraz belalı, asiret sisteminin olduğu bir kesimdi. Ayrıca eski okul müdürümün cevresi de öyle. Biraz da biz müdürü ele verdik gibi bir sey oldu. Konu biraz uzun üstten anlatıyorum o yüzden. Simdi mahkemeye gidecem de annem de basına bir sey gelir illa ben de gelecem diyor. Çocukların aileleri de belalıydı. Babama söylemedim bu durumu. Söylesem kafasına takar o da gelmek ister diye söyleyemedim. Neden savcılığa gittiğime kadar karıstı kendisi(rehber öğretmenim bu arada benim isimin bir parcası bu yine olsa yine yapardım). Şimdi mahkemeye annemle gidebilir miyim ya da gitmem mantıklı mı? ilkokula cocuğunu bırakan anne gibi olmaz değil mi ?
Ben de basıma bir sey gelirse senin de gelir gelme dedim,mahkeme günümü söylemeden gideceğim herhalde