- 6 Şubat 2015
- 253
- 97
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Kizlar bugün beni özel numaradan birisi aradı, kız sesi. Bişey konuscam senle dedi. Tamam buyrun dedim. Başladı işte sen benim sevgilimi ayartıyosun okudum mesajları 2 yıldır sevgilimdi o benim vs demeye basladi. Hayır tanimiyorum dedim. Israrla diyo adı x sen ona kuyruk sallamissin diye. Dedim dur messengera bakıyım. Baktım gercekten yok oyle bisey. Kimsin sen hadi madem numaram var at whatsaptan konusmalari dedim. Atacam dur bekle dedi. Bakti ki ben duzgunce konuşuyorum kavga etmiyorum. Basladi sövmeye yavsak agzina s... senin vs. Bende sen görürsün diyerek kapattim. Hala da yazmadı whatsaptan
Aptal gibi konuşmalari ses kaydina almadım, numarasi da yok. Galiba cok fena isletildim. Hakaretlerine asla terbiyemi bozmadim. Savcılığa versem dokumandan ortaya cikar mi? Konuşmalar bulunabilir mi? Gerçekten bunun gibiler haddini bilsin istiyorum. Özel numara bulunabilir mi?
Aptal gibi konuşmalari ses kaydina almadım, numarasi da yok. Galiba cok fena isletildim. Hakaretlerine asla terbiyemi bozmadim. Savcılığa versem dokumandan ortaya cikar mi? Konuşmalar bulunabilir mi? Gerçekten bunun gibiler haddini bilsin istiyorum. Özel numara bulunabilir mi?