Selam canlarım....
İçim daraldı, canım çok sıkkın. Az önce mahkemeye verildiğini öğrendim. Sinirden köpürüyorum. Anlatıp içini boşaltmak istiyorum.
İstanbul'dan bu şehre yeni taşındım. Bu okul sezonunda, bu yeni okulda aile birliği başkanı oldum. İsteyerek de olmasa bir nevi içine çekildim. Her neyse.....
Geçen dönem de okul idaresi yolsuzluk vs yapmış. Ve bir iki çalışanı sigortasız çalıştırmış. O idare top yekün okuldan ayrıldı. Bu idare yeni.
İkinci dönem bitmek üzere, okul için çok uğraştım yeni müdürle. Harika bir bayan. İdealist eğitimci...
Az önce müdüre hanım beni aradı. Geçen sene burda çalışan bir bayan hizmetli, okul aile birliğini mahkemeye vermiş ve siz gözüküyorsunuz dedi. Ben dumur tabi. Hayatımda polislik bir olayım yokken mahkemelik oldum iyi mi?
Yahu nasıl olur bu? Onun şikayet ettiği okul aile birliği geçen senenin ve ben o zaman İstanbul da yaşıyordum. Nasıl mahkemeye verirken eski yönetim değil de yeni yönetim verilir anlamış değilim.
O kadar koşturdum okul için, mükâfatını bak!!!
Müdüre hanım ürkmene gerek yok dedi. Avukatla hallederiz, eski yönetim olduğunu bildiririz vs dedi.
Kızlar bu ne yahu? Olayla hiçbir ilgim olmadığı halde mahkeme kapılarında mi sürüncem ben.
Ne olur beni rahatlatin, mahkeme uzun mu surer ya da ne bilim bir dilekçeyle halledilir mi? Ben omrumde böyle birşey görmedim. İçim içimi yiyor ;(