Ben dogal olsun istedim. Kalkik burun asla olmasini istemedim sadece kemigim düzeltilsin birde nefes sorunum düzelsin istedim. Burnum tam istedigim gibi oldu sisliklere ragmen begeniyorum. Nefesde iyi almaya basladim. Tasarim yapmiyor ama mahmut bey istediklerinizi iyi anliyor bence bide yüze uygun burun yapiyor.. eger yüzünüze uygun olmqyacak bisey isterseniz söylüyor yapamam yakismaz gibisinden.. Ameliyat öncesi bantli hastasini gördüm mutlulardi bide bazi hemsirelerde ona olmuslardi gayet his buruna sahiplerdi. Bende cok kararsizdim ama karar vermem gerekti up uzuuun doktor listemden arastira arastira mahmut bey kaldi. Ameliyat önce iletisimdeydik zaten her sorumu cevapladi kendisi.. ulasilabilir olmasi cok önemliydi benim icin. Ve inanin hic bir agri duymadim sadece ilk iki gün cok hafif sizi vardi. Hani nezle oldugunda burnunu cok silersinde sizi olusur ya ayni öyle hissettim.. ilk hafta ama yinede zor geciyor yani bende öyle oldu atel ciktiktan sonra bant takiyor ozaman rahatliyorsunuz. Ben 7.ci günde Mersini gezmeye ciktim :)