Mahmut Gökdoğana ameliyat olanlar ve olmayı düşünenler?

adigegms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
232
52
13
43
Bence son günlerin en sivrilen ismi oldu. Çok başarılı bir adam.Forumda 1 kişi dışında memnun olmayan görmedim.Yaptığı burunlarda türk kadınlarının istediği tarzda.Ayrıca kapalı teknikle çalışıyor.Ben olumsuz bir yorumdan sonra silmiştim ama yanlış yapmışım tekrar düşünülmesi gereken biri diyorum.İçinizde Mahmut beye olan var mı?bizimle deneyimlerini paylaşırlarsanız seviniriz kızlar.

Merhaba, ben Mahmut beye oldum birinci ayimdayim ve simdilik memnunum.. Siz sorun ben cevapliyim :)

Merhaba, ben Mahmut beye oldum birinci ayimdayim ve simdilik memnunum.. Siz sorun ben cevapliyim :)
Cevap için teşekkürler:) Çok geçmiş olsun istediğin gibi olmuştur umarım burnun . Evet bazı sorularım olacak. Mahmut bey tasarım yaptımı? Siz tasarımına müdahale ettinizmi isteklerinizi tam olarak anlayıp yapmaya çalıştımı?ameliyat öncesi hastalarını gördünüzmü nasıl ikna etti sizi? Bunları öğrenirsem bende motive olacağım. Bu kararsızlık beni öldürecek.

Ben dogal olsun istedim. Kalkik burun asla olmasini istemedim sadece kemigim düzeltilsin birde nefes sorunum düzelsin istedim. Burnum tam istedigim gibi oldu sisliklere ragmen begeniyorum. Nefesde iyi almaya basladim. Tasarim yapmiyor ama mahmut bey istediklerinizi iyi anliyor bence bide yüze uygun burun yapiyor.. eger yüzünüze uygun olmqyacak bisey isterseniz söylüyor yapamam yakismaz gibisinden.. Ameliyat öncesi bantli hastasini gördüm mutlulardi bide bazi hemsirelerde ona olmuslardi gayet his buruna sahiplerdi. Bende cok kararsizdim ama karar vermem gerekti up uzuuun doktor listemden arastira arastira mahmut bey kaldi. Ameliyat önce iletisimdeydik zaten her sorumu cevapladi kendisi.. ulasilabilir olmasi cok önemliydi benim icin. Ve inanin hic bir agri duymadim sadece ilk iki gün cok hafif sizi vardi. Hani nezle oldugunda burnunu cok silersinde sizi olusur ya ayni öyle hissettim.. ilk hafta ama yinede zor geciyor yani bende öyle oldu atel ciktiktan sonra bant takiyor ozaman rahatliyorsunuz. Ben 7.ci günde Mersini gezmeye ciktim :)

Ben dogal olsun istedim. Kalkik burun asla olmasini istemedim sadece kemigim düzeltilsin birde nefes sorunum düzelsin istedim. Burnum tam istedigim gibi oldu sisliklere ragmen begeniyorum. Nefesde iyi almaya basladim. Tasarim yapmiyor ama mahmut bey istediklerinizi iyi anliyor bence bide yüze uygun burun yapiyor.. eger yüzünüze uygun olmqyacak bisey isterseniz söylüyor yapamam yakismaz gibisinden.. Ameliyat öncesi bantli hastasini gördüm mutlulardi bide bazi hemsirelerde ona olmuslardi gayet his buruna sahiplerdi. Bende cok kararsizdim ama karar vermem gerekti up uzuuun doktor listemden arastira arastira mahmut bey kaldi. Ameliyat önce iletisimdeydik zaten her sorumu cevapladi kendisi.. ulasilabilir olmasi cok önemliydi benim icin. Ve inanin hic bir agri duymadim sadece ilk iki gün cok hafif sizi vardi. Hani nezle oldugunda burnunu cok silersinde sizi olusur ya ayni öyle hissettim.. ilk hafta ama yinede zor geciyor yani bende öyle oldu atel ciktiktan sonra bant takiyor ozaman rahatliyorsunuz. Ben 7.ci günde Mersini gezmeye ciktim :)
Fotoğrafını görmem mümkünmü çok merak ettim açıkcası ben . Gözlerini karalayıp atsanda olur:))) burnuşunu görmem mümkün olursa sevinirim ya da instagramın varsa eklerim.Ben de Mahmut beyin çok iyi olduğunu düşünüyorum sorduğunuz sorulara yanıt vermeside kendine güvendiğini gösterir.Hayırlı olsun ameliyatın inşallah :)

Tabi özelden yollarim. Evet kendine cok güveniyor. Umarim ileride sorun yasamam sisliklerin inmesini bekliyorum.. tek sikayetim sag tarafin sol tarafdan daha sis olmasi ama düzelir diye umuyorum.
Tesekkür ederim darisi sizin basiniza :)

Mahmut beyle dün görüşme fırsatım oldu farklı şehirlerde olduğumuz için telefonla irtibat kurduk. Çok enerjik pozitif eğlenceli bir kişilik olarak geldi genç olması zevklerimizi de uyuşturur diye düşündüm. Fotoğraflarımı görmek istedi ne tarz istiyorsam onlarla birlikte gönderdim. Aksama kadar geri dönüş yapmadı birdaha hatırlatmam üzerine cevap verdi sıkıntı yok yaparız ama burun estetiği ismarlama olmaz diye hani Ankaradaki doktorlara güvenemedim dedim siz bilirsiniz dedi. Ben ankaradan kalkıp mersine gidicem beyfendi için zaten maddi manevi yük üslup hoşuma gitmedi. Güven vermesi gerekirken umursamaz tavırlar vardı

Back
X