- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek sanmıyorum. Ana tema dans grubumuz çünküEvet sizden başka herkes haberdar.
Özellikle çocuklara şart koşsaniz , paylasilmamasi konusunda , dinler mi ?
Ohh okyanuslar aşılır da dere de boğuluruz. Bardaklarımın büyüklüğüyle , kül tablamın rengiyle,dinlediğimiz müziklerle başkalarının gözü önünde olmaya gerek yok. Ben daha özel alancıyım sanırım. Fotojeniklikle hele hiç alakası yok. O duvarı yıkabilmemizi diliyorumBaşka konularda aynı yılgınlığı ben de yaşıyorum, nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum. Her şeyi konuşabildiğiniz adam bazen çok basit bir mesele karşısında duvar oluveriyor. Büyük hayal kırıklığı.
Son bir konuşma yapıp yine işe yarmazsa küçük çaplı bir cinnet geçirmeyi düşünmez misiniz![]()
Bi gün yine video çekerken sen de don gömlek atla önüne bakalım daha çekip koyabilecek mi, tövbe tövbe. Yada onu yataktan kalkmış haliyle çek at bakalım hoşuna gidecek mi .Ahh bir de eşim hak verse biraz. Herkesin o an ne yaşadığımı, ruh halimi, ev ortamımı açmak istemiyor olabilirim.
Ilginc bir eş kişisi sizinkisi öyle olani nadir bulunur he kiymetini bil diyecem de o laf buraya olmaz gerçekten hic hos bir durum diil zira benim eşim de sizin gibi
Uyarı, yanlış bişey olduğunda yapılırmış. 2mizin yanlış anlayışı farklı. Çözüm bulamıyorum çünkü hem fikir değil. Oysa doğru tektir.Çok yanlış bi düşünce... kızmakta haklısınız... ben de her dakikasını pylaşan insanlar biliyorum. Nişan sonrası çeyiz yerleştirmişler,çekmeceler açık iç çamaşırlarıyla,özel şeyler meydanda,o burda şu burda.... edep diye bir şey var. Oğlan da görüp kızdığı için nişan attılar evliliğe 3 gün kala.
Sizinki daha masum gibi geldi. Eşinizi uyabilirsiniz. Hani çekicekse bile müsait bi yerde çeksin. Haklısınız
Sosyal medyayı da doğru kullanmak lazım. Ama onun doğrusu benim için yanlış, benim doğrularım onun için despotluk.Bu kadarı çok abartı ya
Bnde yerinizde olsam tedirgin olurm
Her anımı ozelimi bilmek zorunda değil kimse
Sosyal medya bizi bizden aldı![]()
Eş, dost, arkadaşla zaten müsaitlik çerçevesinde birlikte olduğumuzdan onlarla alakalı sıkıntı yaşamıyorum. Sıkıntım ve beni üzen şey o an ki çekime benim açımdan bakamayışı.Cok ilginc.
icinde benim ve cocuklarımın olduğu video ve fotografları benden izin almadan kesinlikle paylasmıyorsun diye sertce uyarmak lazım. paylasırsa da sil cabuk diyip kavga cıkarmak.
ben arkadaslarimi uyariyorum icinde benim oldugum fotograflari sosyal medyada paylaşmıyorsunuz diye.
Çıkaran da kullanıcılar olarak biziz bence. Doğru kullanıldığı sürece yararlı bile olabilir.Sosyal medya artık çığırından çıktı.
O zaman da sen hayırdır oluyor. İnanın yüksek oranda tezatlık içeriyor bu durumBi gün yine video çekerken sen de don gömlek atla önüne bakalım daha çekip koyabilecek mi, tövbe tövbe. Yada onu yataktan kalkmış haliyle çek at bakalım hoşuna gidecek mi .
Hiç zor olmuyor zaten telefonlar akıllı, şifreyi falan kaydediyor. Hesap değiştiriyorsunuz sadece. Oğlumu daha hiç sosyal.medyada paykasmadik ama sürekli bilgisayardan video foto da bakamıyoruz, hesap actik biz de. Hatıra amaçlı oraya yüklüyoruzBazen dilim yoruluyor. Kala kalıyorum.
Sevdim bunu, hemen teklifimi yapıyorum. Muhtemelen, uğraşamam 2 hesapla şifresi var falanlar filanlar der. Laf bitmez..
Hiç bakmadığı zamanlar da oluyor. Sm değil de sanki daha çok ev videosu bağımlısı. Çeker de çeker. Ama paylaşır ama çeker bırakır bi ara paylaşası gelirse yine paylaşırBen bu sm de paylasip durmanin bir hastalik olduğunu düşünüyorum. İyilesmesi zor, sm bagimlisi olabilir esiniz.
İlerideki eşleri için şimdiden sabırlar dilerimBenim çocuklar yapmış onu, YouTube kanalı açıp, evde video çekip ne var ne yok yüklemişler. Allahtan izleyen olmamış hemen sildim hepsini.
İlerideki eşleri için şimdiden sabırlar dilerim![]()
Çok yanlış bi düşünce... kızmakta haklısınız... ben de her dakikasını pylaşan insanlar biliyorum. Nişan sonrası çeyiz yerleştirmişler,çekmeceler açık iç çamaşırlarıyla,özel şeyler meydanda,o burda şu burda.... edep diye bir şey var. Oğlan da görüp kızdığı için nişan attılar evliliğe 3 gün kala.
Sizinki daha masum gibi geldi. Eşinizi uyabilirsiniz. Hani çekicekse bile müsait bi yerde çeksin. Haklısınız
Kıskançlıkla alakası yok kıskanç olabilir ama mahrem paylaşılmaz. Çok ayıp. Ayrıldılar mı?Aynı hikayenin değişik bir versiyonuna tanık oldum bende. Kayınvalide gelin bohçası paylaşıyor. Oğlu kızıyor anne benim karımın iç çamaşırlarının senin fb'de ne işi var kaldır hemen diye. Anlatan taraf kayınvalideydi. Çok kıskanç benim oğlum, çok abartıyor diye anlatıyordu![]()
İsmi lazım değil şimdiAynen öyle, birbirleriyle video çekerek konuşuyorlar. Birde elinde tablet paparazzi gibi peşimde dolanıyordu... Bazıları daha meraklı oluyor![]()