- 26 Ağustos 2014
- 646
- 328
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok eşim başkalarına bakar die falan değil de,hep içimde bir sıkıntı var.ara ara çok fazla oluyor.hiç birşey yapasım gelmiyor.Neden tedirgin oluyorsunuz ki? Başka bayanlara bakar diye mi? Boğulursunuz diye mi? Tatildeyim evde her şey yolunda mı diye mi?
Öyle düşünmeyin tabiki dış gebelik etkileyecek sizi ama koyvermeyin yazık size. Düşünün oğlunu kızını kaç yaşlarında kazada vs kaybeden anneleri. Şükredin her daim bu sizi rahatlatacaktır inşallahyok eşim başkalarına bakar die falan değil de,hep içimde bir sıkıntı var.ara ara çok fazla oluyor.hiç birşey yapasım gelmiyor.
yakın zamanda dış gebelik yaşadım,onunlada alakalı sanırım![]()
Panik atak olabilir misiniz.yok eşim başkalarına bakar die falan değil de,hep içimde bir sıkıntı var.ara ara çok fazla oluyor.hiç birşey yapasım gelmiyor.
yakın zamanda dış gebelik yaşadım,onunlada alakalı sanırım![]()
Tatilin bitmesindenİnsan tatilde neyden korkar ya da endişe duyar ki?
doğru demişsin,daha once dr a gıttım anksiyete demişti.ilaçlarda iyi de geldi,geçmişti ama şimdi sıkıntılı bır donem gecırdım ya nuksetti malesef..tedavi de fiili duadir, anksiyete hastasisiniz tedavisine bakin
Bence yine gitmelisin ilaca ihtiyac varsa verir yoksa vermez doktordoğru demişsin,daha once dr a gıttım anksiyete demişti.ilaçlarda iyi de geldi,geçmişti ama şimdi sıkıntılı bır donem gecırdım ya nuksetti malesef..
aynen,hep kötü bişey olacakmış düşüncesi..Anksiyete bence. Bende de oluyor, hep kötü bir sey olcakmis korkusu. Yasadiginiz donemle alakali olabilir, gececektir ama kendinize ugras bulmalisiniz , sizi yogun etcek bir seyler. Bu sekilde unutuluyor.