Önceki konumdanda bildiğiniz üzere ben biraz yavaş konuşuyorum aslında kendi aiemle konuşurken yavaş konuşmuyorum ama başkasıyla helede sürekli açık arayan birileriyle konuşurken dahada yavaş konuşuyorum duraksıyorum. Ve bugün son ders çok kötü şeyler oldu. Sınıftan serseri bir çocuğun birisi bana bulaştı defol git dedim buda konuşmasını yavaşlatarak daha beter dalga geçti bende sinirlendim küfür ettim ve hayatımda ilk defa küfür ettim çünkü bu ilk değildi daha öncede hep sataşmaya çalışıyodu cevap vermiyodum. Sonra bi arkadaşıda uğraşmaya başladı ben cevap verdikçe dahada battım ne desem onları etkilemiyor yavaş konuştuğum için ne dediğime değil nasıl konuştuğuma dikkat edip onla eğleniyorlardı.Daha önceleride böyle olmuştu ama ne bilim susmuşlardı bu sefer 2-3 kişi üstüme gelince ben kendimi tutamadım gözyaşlarım iyice birikti arkadaşıma konuyu değiştirr çabukk komik birşeyler anlat dedim aklına ne gelirse söylemeye başladı daha önce konuştuğumuz şeylerden. Ama yok durmuyor ben başımı sıraya koydum ağlamaya başladım sıranın üstü o kadar ıslandı ki.Dersin başından sonuna kadar ağladım nefes alamıcak duruma geldim ve ben çok duygusal biriyim ama daha önce hiç ağlamamıştım bu sefer çok içerlendim. Sonra o çocuklardan biri farketti sanırım geldi şaka yapıyoduk ya falan dedi. Ve o öğrenince mahvoldum o öğrenince dersin sonunda zil çalıncada yerimden kalkamadığım için herkes başıma toplandı arkadaşıma sessizce karnı ağrıyor de lütfen dedim ama söyledi onların yüzünden ağladığımı. Bunlar özür dilemeye başladı kızlar geldi niye ağlıyosun diye.Ben onlar sınıfı boşaltmadıkça çıkamıyodum sınıftan yüzüm fulll ıslanmıştı ve kıpkırmızıydı çünkü.Sonra arkadaşım onları dışarı çıkarttı onlar gidince bende çantamı alıp tuvalete gittim orda yüzümü yıkıcaktım ama bi nöbetçi öğretmen okulu boşaltmamızı söylüyordu nöbetçi öğretmen sen niye ağlıyorsun dedi karnım ağrıyor dedim. Ama arkadaşım gitmiş sınıf hocamıza söylemiş o geldi ( halbükü yalvarmıştım söylememesi ) Hoca ne diyolar sana ben onlara gösteririm günlerini dedi bende hiçbirşey demiyolar şakalaşıyoduk ben başka bişeye ağlıyodum o da onlara ağladığımı sanmış dedim. Arkadaşım hayır dedi hocada ağlamak istiyorsan ağla o zaman dedi.Bende ben ağlamak istiyorum dedim.Benim derdim onların konuşması değilki benim dalga geçilecek birisi olmam.Sonra ben arkadaşıma gitmesini söyledim ve ağlaya ağlaya eve geldim daha doğrusu ilk önce sürekli yolda ağladığım için gözüm kıpkırmızıydı ağlamaktan yolda geçen herkes niye ağlıyorsun diyordu bende bi yalan uyduruyodum. Önce eve yakın bi alışveriş merkezinin lavabosuna gittim yüzümü yıkadım eve gelince gözüme birşey kaçtı diye hemen duşa girdim ve şimdi zor tutuyorum ağlamamak için.Buradan taşınan bir arkadaşım var keşke o olsaaa sarılıp ağlasam saatlerce..
Şimdi yarın okula nasıl gidicem ben ağlayarak çıktığım yere nasıl giricem.Hocalar bile öğrendi artık herkesin acıdığı birisi oldum.Tutamadım kendimi bu sefer keşke direk çıksaydım sınıftan.Yarın gidersem özür dilicekler yine kızlar takma falan diceklerrr ama bu benim dalga geçilecek biri olduğum gerçeğini değiştirmicekler. Sırf acıdıkları için susacaklar.Ben susturmuş olmucam onlarıç Ben herkesin acıdığı birisi olucam. Devamsızlığım sınır noktaya geldi.Okulu bıraksam geleceğim dahada mahvolur ailem ne der.Yarın da 2 tane sınavım var. Ama yarın gidersem bunlar konuşurlarsa ben yine ağlarımmm ağlayıncada susamam bi kere açıldı göz pınarım rezil oldum bennn

Şimdi yarın okula nasıl gidicem ben ağlayarak çıktığım yere nasıl giricem.Hocalar bile öğrendi artık herkesin acıdığı birisi oldum.Tutamadım kendimi bu sefer keşke direk çıksaydım sınıftan.Yarın gidersem özür dilicekler yine kızlar takma falan diceklerrr ama bu benim dalga geçilecek biri olduğum gerçeğini değiştirmicekler. Sırf acıdıkları için susacaklar.Ben susturmuş olmucam onlarıç Ben herkesin acıdığı birisi olucam. Devamsızlığım sınır noktaya geldi.Okulu bıraksam geleceğim dahada mahvolur ailem ne der.Yarın da 2 tane sınavım var. Ama yarın gidersem bunlar konuşurlarsa ben yine ağlarımmm ağlayıncada susamam bi kere açıldı göz pınarım rezil oldum bennn