sirkeli su dökcektiniz en son durulama suyunda. bi de öle deneyin.,
elma sirkesi olursa iyi olur.
kızlar ben bugun ne yaptım bir bilseniz,hayatım da böle bişey görmedim.kızım 1 ay önce saçları döküldügü için,şampuanın içine sarmısak dövüp koymuştu.iyi geldigini duymuş,bende atmayı unuttum.bugun banyoda kendi şampuanım bitmiş,onunkini alıyım dedim,almaz olaydım elime döktüm bide kafama sürerken bir baktım ki ne koku igrenççç,neyse yıkandım bir güzel çıktım gezmeye gittim.allahım kardeşime gitmiştim abla ne kokuyosun dedi(bide parfüm sürdüm bolca karıştı igrençç)sarımsak dedim.abla kalk bide ben saçını yıkıyım dedi.2 kezde orda şampuanladım yıkadım,ama nafile koku gitmiyor öldüm.eve geldim kızım fön çekelim anne dedi kurusun iyice koku gider dedi.yok oda geçirmedi.dama çıktım hava vursun diye oda olmadı,en son gene banyo yaptım.idare oldu.biraz koku kaldı.ama bu gün en kötü kokulu gündü.sarmısak kokuşmuştu yani.şu an 5 kere yıkanmış, bebekler gibi uykum var koku gitti nihayet bu arada kokusunu duymamak içim mandalinayı burnuma yapıştırdım.igrençti yani.bilinee:bbo:Çok üzgünüm çoook mafoldumben
evet asmin pek pak oldum zaten beyazdım,kar oldum.a.stertemiz ak pak olmussun canim uzulme :))
kokudur ucar gider :))
eee peki kızınız nasıl dolaşıyordu sarımsak kokulu kokulu.
kutuyu yok etseydiniz hemen ya eşinizde kullanırsa maazallah adamın 5 kere yıkamaya vaktide olmazkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?