mahvoldum

'aynı kadınla iki kez
evlenerek hayatımı mahvettim'demiş
William Saroyan.

hayatlarımızı mahvedecek bir şeyler her zaman vardır,
neyin veya kimin bizi önce bulduğuna bakar,
mahvolmaya hep hazırızdır.

mahvolmuş hayatlar olağandır bilgeler için de ahmaklar için de.

ancak o mahvolmuş hayat bizimki olduğunda,
işte o zaman farkına varırız
intiharların,ayyaşların,hapishane kuşlarının,uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin.
varoluşun menekşeler kadar, gökkuşağı kasırga ve tamtakır mutfak dolabı kadar olağan bir parçası olduklarının.

kusura bakmayın yeniyim bilmiyorum siteyi bi üst tarafta yazdım yeni kou açtım

Tık yok gittiğinden beri
Odamda hapis kaldım
Camların önü sisli
Ardından baka kaldım

Mahvoldum,mahvoldum
Aşkından mahvoldum
Bilsem bağlanmazdım
Tutsak oldu

Dedikodulara inandın
Bana kulak asmadın hiç
Konu komşuyu dinledin
Beni hesaba katmadın

Üzülürsün sonunda
Bulamazsın arasan da
Sana layık olan benim
Başkası değil aslında.

hopaaaaaaaaa

ÇOK ACI ÇEKİYORUM kahroldum
Ben ünv ye kadar kimse teklif etmedi ve beni çok seven biri hiç olmadı o yüzden özgüvenm çok düşük. Ünv 2 .sınıfta idim 15 tatile girmiştik facete bi çocukla konuşmaya başladım üni den ama çocugu gerçkete tanıımıyorum face ile iletişim kurduk. 15 TATİL bitene kadar 15 20 gün konuştuk sonra bana üniye geldgm ilk gün görüşmek istedigini söyledi. Ben de tamam dedim ünivrsteye geldgm ilk gün onunla görüşmeye gittim bu çocukla tanıştık neyse konuşurken beni dudagmdan öpmeye başladı ben çok tuhaf oldum ilk kez bi erkekle buluşşuyorum normalmi bilemedim engel olmamadım sustum neyse.ARADAN 2 hafta fln geçti bi kes daha görüşmüştük arada bu 3. görüşmemizdi ve bni evine çağırdı bende evine gelemem dedim olmaz dedim gelmeezsen biter dedi çocuğa o kadar çok bağlanmışım ki gözümü kör etmiş ben de mecbur gittim gitmez olaydım keşke çok kötü ve olmaması gereken bi şey yaşadık. Aradn 1 haftadan daha az bi süre bu çocuk bni aradı sabah ve ayrılıyorum senden dedi ortada hiçbişe yokken hiç bi açıklama yok istemiyorum seni dedi.Ben ağlamaya başladım ne oldgunu şaşırdım ne aramalarıma cvp verdi ne msjlarıma. AKendi de aramadı. Beni face tenden de engellledi. Ne yapıcagımı bilemedim sürekli ağlıyordum yemek yemiyodum pişman oldum mahvoldum. Kafayı yicek gibiyim bi yanddan onu düşünüyorum beni sadece kullanmış sevmeden isteklerini tatmn etmiş sevilmememnin acısı var diğer yandan Allaha karsı suçluyum çok buyuk günah işledim vicdan azabım var dayanamıyorum kimseye de anlatamıyorum saflığımdan yaralandı şimdi ne yapıcagımı bilmiyorum Allahım bi dk kendimi durduramıyorum ağlamaktan yaşlar kendiliğinden akıyor engel olmaıyorum otobüste evde okulda düşünmekten çıldırcam ben ne yapıcam (((((((

derdi bu sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=741792

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…