emossh Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2013 278 52 73 35 13 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emossh #21 roseGirl .!.: Benimde yüzüm bundan beterdi ve derim yandı silverdin ve fucidin krem sürdüm gerçekten çok iyi geldi 3 günde sadece çok yakından belli oluyordu fondotonle belli değildi bir deneyin derim Genişletmek için tıkla... Canım benimm sivilcelerden eser kalmadı şuan ve hiç birşey kullanmadım sadece sürekli temizledim tonikledim :)
roseGirl .!.: Benimde yüzüm bundan beterdi ve derim yandı silverdin ve fucidin krem sürdüm gerçekten çok iyi geldi 3 günde sadece çok yakından belli oluyordu fondotonle belli değildi bir deneyin derim Genişletmek için tıkla... Canım benimm sivilcelerden eser kalmadı şuan ve hiç birşey kullanmadım sadece sürekli temizledim tonikledim :)
asksarhosuyum Aşk* Kayıtlı Üye 28 Nisan 2013 443 49 53 30 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emossh #22 emossh .!.: Canım benimm sivilcelerden eser kalmadı şuan ve hiç birşey kullanmadım sadece sürekli temizledim tonikledim :) Genişletmek için tıkla... Bana da yardım et ne olur hatta foto ekledim son açtığım konuda bakabilirsin iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
emossh .!.: Canım benimm sivilcelerden eser kalmadı şuan ve hiç birşey kullanmadım sadece sürekli temizledim tonikledim :) Genişletmek için tıkla... Bana da yardım et ne olur hatta foto ekledim son açtığım konuda bakabilirsin iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
angel_girl Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2014 465 6 38 35 Ankara 8 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emossh #23 emossh .!.: Eki Görüntüle 1102522 Eki Görüntüle 1102526 Eki Görüntüle 1102524 yüzümm ne hale geldi düğünüme son 24 hatta 23 gün kaldı cuöartesi günü ağda yaptırdım yüzüme ve mahvoldu ben ne yapıcam lütfen yardım edin bana Genişletmek için tıkla... yüzün ne durumda geçti mi ağdadan sonra genelde olur diyorlar ama merak ettim
emossh .!.: Eki Görüntüle 1102522 Eki Görüntüle 1102526 Eki Görüntüle 1102524 yüzümm ne hale geldi düğünüme son 24 hatta 23 gün kaldı cuöartesi günü ağda yaptırdım yüzüme ve mahvoldu ben ne yapıcam lütfen yardım edin bana Genişletmek için tıkla... yüzün ne durumda geçti mi ağdadan sonra genelde olur diyorlar ama merak ettim