mail adresi şifre değiştirmek için yedek e- posta adresi???

Canım gelseydi en azından egom tatmin olurdu böylede kötü yani hiç istenmemek :) Hayır canım öyle düşünme güvenini kazanacak çok sevecek biri karşına mutlaka çıkıcak.Hep böyle kalıcak değilsin ya.Sadece zaman işte.Bakalım neler göreceğiz.Ahhh bir gelseydi bir kere daha deneyelim deseydide ben istemeseydim ama nerdeeeeeeeeeeeeeeee :)

bilmiyorum canım belki de daha yeni boşanmışken liseli çocuk teklifleri almak beni böyle yaptı...
bir de tekrar bir erkeği nasıl çekebilirim ki kızımın üzerinde tek söz sahibi ben olmalıyım+ kimseyi kızımla sevgi konusunda karşılaştıramam.
hep öncelik o olur...
böyle bir erkekte dünyada yok...
ben karar verdim rahibe teresa olarak öleceğim...

Tabiki kızının sevgisi herşeyin üstünde olacaktır.Ama hepte yalnız kalamazsın ki..Sende evleniceksin tekrar yuvan olucak.Rahibe teresada olmayacaksın canım :) Senin yaşın kaçtı canım ?

Tabiki kızının sevgisi herşeyin üstünde olacaktır.Ama hepte yalnız kalamazsın ki..Sende evleniceksin tekrar yuvan olucak.Rahibe teresada olmayacaksın canım :) Senin yaşın kaçtı canım ?

26 canım....
bazen hayal kuruyorum, benim de bir evim, düzenli bir hayatım oluyor,ama kocam olarak kimse olmuyor...
belki zaman geçtikçe, sevilme ihtiyacı arttıkça ve mucize eseri karşıma sevilecek biri çıkınca buradan yazabilirim,
aşık oldum ne yapacağım ben diye? belli mi olur
tabi sen de

inşallah canım.Bizde evlenip tekrar mutlu oluruz.Çıkıcak tabi karşına birileri umutsuz olma lütfen.Hem daha yaşın kaç ki..26...Düşün ben 30 benim işim daha zor.İnşallah canım birgün gelir bizde burdan birbirimize mutluyuz evleniyoruz mesajları yazarız Eski kocalarımızda hasetlerinde çat çat çatlarlar Birde bakmışız onlar bizden önce evlenmiş :):):)

orası kesin, daha boşanmadan ciddi ilişkiler kurmak, evlenmek için sitelere üye oluyordu....
kızıma bulaşmasın da ne hali varsa görsün, benim için iyi bile olur...
uğraşacak başka bir şeyi olduğuna göre benimle uğraşmayı bırakır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…