Mail yakaladım, beklemeli miyim ?

yenihayatim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
30
0
86
38
Fransa
merhaba arkadaslar eger onceki mesajlarima bakarsaniz 2 ay sonra 4 senedir iliskim olan kisile karsilacagimi yazmistim ve gectigimiz gunlerde 2 ay hic konusmamaiza ragmen sonunda ayni sehirlere geldik ve gorustuk. Direk bana seni cok ozledim gibi laflar soylemeye basladi bende bu yaptigin dogru degil ya benimle boyle konusma ya da bir iliskimiz olsun dedim. seninle arkadas kalamayiz ya gorusmicez ya da bir iliskimiz olucak dedim kabul ettim son bi kac gundur cok mutluyduk beraber yemeklere gittik bana hediye aldi hatta gelirken yanindada hediye getirmisti falan fakat bugun tam da bugun beegndim biseyi almisken ve onun mutlulugunu yasarken mailine baktim sifresini bildigimi bilmiyor.
ucakta tanistigi birine mail atmis merhaba beni hatirladinmi ben ucaktan dogru hatirlayabilmisiyim mail adresini diyor?
ne diorsunuz napicam cok kotuyum ben hersey tekrar iyide derken boyle bir mailde neyin nesi? gidip mailini okudum demek istemiorum bugune kadar maillerine baktigimi bilmesinide istemiorum yada kizin cevap vermesini bekliyip ne olacaginami bakiyim ama icim icimi yiyior gordugum saatten beri ne uyku var ne bisi titriyorum sadece.

bence suan bir sey bilmiyormus gibi yap ve cevabi bekle...
aslinda bu adam icin pek te bir sey yapamay gerek yok gibi geliyor...
yani seni sevse ''ya iliskimiz olsun ya da gorusmeyelim'' konusmasini sen degil o yapardi...
bence cok ugrasma ve vaktini bu adamla bosa harcama tatlim

Peki bu kişinin kız olduğunu nerden biliyorsun?
Maili bir kıza ait gibi mi?

Karmaşık bir ilişki içindesiniz.
Adına ilişki demek bile zor.
Hesap sorma konumunda değilsiniz gibi me geliyor şuan.
4 senedir ilişkiniz var ama ilk defa mı yüzyüze geldiniz.
Ya da 4 sene görüştünüz, sonra ayrıldınız, 2 ay görüşmediniz, sonra bir daha mı görüştünüz.
İlişkinizin adını sağlam bir şekilde koyun bence ve takip edin.
Hoş olmayan şeylerle karşılaşırsanız da , hesap sormaya hakkınız olsun.

canim o adamdan ne koy olur ne de kasaba. 4 seneni harcamissin leinde bir sey yok.
Bir 4 daha harcarsan bile elind egene bir sey olmayacak.

hayatini onsuz kurmaya bak ve hayatindan onu tamamen cikarmadikca bu hep boyle gidecek.

aslinda ne yapman gerektigini sen cok iyi biliyorsun. bence maili okudugunu soylem e ve hayatindan cikar. seni gercekten ozlemis ve seviyorsa zaten sana donecektir.

simdi ve ilerde asla anlayamayacaksin seni gercekten sevdigi icin mi beraber yoksa sen postayio koydugun icin mi senle beraber? bilemeyeceksin.

Başkasının mailine gizlice bakmayı göze alınca sonuçlarınada katlanacaksınız.
Şimdi aklınızda bir ton soruyla dolaşıyorsunuz, acaba öylemiydi, böylemiydi diye içiniz içinizi yer.
Kaldı ki hesap soracak pozisyonda da değilsiniz. Sonuçta adı konulmamış bir ilişki sizinki.

arkadaslar oncelikle dusunclerinizi yazdiginiz icin cok tesekkur ederim, ben beklemeyi tercih ettim ve ertesi gün bana ucakta birile tanistigindan bahsetti anlasabilcegin bi kiza benziyor istiyorsan bigun bulusalim dedi ayrica bende tekrardan ona benimle ne istedigini sordum? cunku bir iliski yoksa benim artik onunla gorusmecegimi kesin olarak soyledim. sonuc olarak suanda beraberiz ve ben sizinde onerilerinizi dikkate alarak arkasindan devamli yok maili yok cep telefonu karsitirmicam. dogru yaptigima inaniyorum umarim sonucuda mutlu olur.

Back
X