mailimi açamıyorum

visneesuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
118
merhabalar,
3 gündür outlookdan mailimi açamıyorum.
acaba bu sorunu yaşayan var mı?
yoksa sadece ben mi açamıyorum?

başka nerden maillerimi okuyabilirim,
yardımcı olan çıkarsa çok sevinirim.

merhabalar,
3 gündür outlookdan mailimi açamıyorum.
acaba bu sorunu yaşayan var mı?
yoksa sadece ben mi açamıyorum?

başka nerden maillerimi okuyabilirim,
yardımcı olan çıkarsa çok sevinirim.

Bende sorun yok tatlim

​Bende bir sorun yok sorunsuz açılıyor mail adresim,sanırım birisi sizin mail adresinizi hacklemiş yada şifrenizi bilen birisi şifrenizi degiştirmiş.

aa sizinki açılıyor demek,
3 gündür deniyorum, olmuyor.

ozaman bir de eşimin adresini deneyeyim.

Sisteminden kaynaklıdır tatlım :S

eşimin adresi de açılmadı.

galiba öyle,
peki ne yapabilirim,
sistemi bir kaç gün önceye geri yüklesem işe yarar mı?

yok bu da işe yaramadı,
internetten outlook ile ilgili hiç bir sayfa açılmıyor.
ne yapabilirim fikri olan yok mu?

bende zorunlu skype geçtiğimden beri maillerimi okuyamıyorum çoğu kişide böyleymiş çevremde bunun bir yolu varmı acaba

bende zorunlu skype geçtiğimden beri maillerimi okuyamıyorum çoğu kişide böyleymiş çevremde bunun bir yolu varmı acaba

evet skype mail yok.
ben outlookdan açıyordum ama,
bir süredir outlookla ilgili hiç bir sayfa açılmıyor

teşekkürler hiç aklıma gelmemişti,

denedim ama, olmuyor.

Bende açılıyor hiçbir sorun yok mozilladan deneyin birde ayrıca mailleri okumak için hotmail.com dan giriş yapıyorsanız açılması gerek.

Skypeden mail okunmaz zaten arkadaşım maillerini okumak için hotmail.com dan giriş yaparak çıkan yere e-posta adresini daha önceden kullandıgın adresini ve şifreni yazıp okuyabilirsin.

teşekkürler hiç aklıma gelmemişti,

denedim ama, olmuyor.

Peki neden açılmadığına dair bir bilgi ekranı geliyor mu? Ekranı print screen yapıp buraya koyabilir misiniz?

Sorun ya sizin bilgisayarınızda ya da internet ayarlarınızda olmalı.

Bende açılıyor hiçbir sorun yok mozilladan deneyin birde ayrıca mailleri okumak için hotmail.com dan giriş yapıyorsanız açılması gerek.

mozilladan şimdi deneyeceği, teşekkürler.

tabiki hotmail.comdan denedim.
denemediğim site kaldı mı bilmiyorum.

Peki neden açılmadığına dair bir bilgi ekranı geliyor mu? Ekranı print screen yapıp buraya koyabilir misiniz?

Sorun ya sizin bilgisayarınızda ya da internet ayarlarınızda olmalı.

adresimi ve şifremi giriyorum "sayfa görüntülenemiyor" diyor.
daha sonra hiç bir şekilde outlook ile ilgili hiç bir sayfa açılmıyor

Skypeden mail okunmaz zaten arkadaşım maillerini okumak için hotmail.com dan giriş yaparak çıkan yere e-posta adresini daha önceden kullandıgın adresini ve şifreni yazıp okuyabilirsin.

sen bana nasıl büyük bir iyilik yaptın arkadaşım çok teşekkür ederim ben bunlardan bir haberdim eşime sordum oda bilmiyor arkadaşlarına sormuş onlarda bilmiyor neredeyse 2 aydır hiçbir mailimize ulaşamıyorduk en son internet kafeye falan sormayı düşünüyodum :1: şak diye açıldı şimdi

sen bana nasıl büyük bir iyilik yaptın arkadaşım çok teşekkür ederim ben bunlardan bir haberdim eşime sordum oda bilmiyor arkadaşlarına sormuş onlarda bilmiyor neredeyse 2 aydır hiçbir mailimize ulaşamıyorduk en son internet kafeye falan sormayı düşünüyodum :1: şak diye açıldı şimdi

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:3::3:

Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bir başka bilgisayarda ve internet ağında maillerinize ulaşabilirsiniz.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
evet başka bilgisayarda açabiliyorum,
kendi bilgisayarım için de fırsat bulduğumda format atacağım,
bakalım işe yarar diye düşünüyorum.

Back
X