Saç Rengi ve Saç Boyama Majırel boya nerede satılır

edka

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
137
11
316
İstanbul
Saçlarım uzun uğraşlardan sonra kızıl renk oturtulmaya çalışılıyor. Açma işlemi yapıldığından yarısından uçlara doğru olan kısım turuncu tonu dipler ise pembelik taşıyor . 2kere kuaförde bir kerede kendim boyadım. Ama hala sorun var . Majırel deneyeceğim ama bulamıyorum . İnternetten sipariş vermek istemiyorum katalog görmek istiyorum. Anadolu yakası kadıköy maltepe hatta kartala bile giderim . Nerede bulunur bu boya ? Şimdiden teşekkürler

benim bildğim kadarıyla sadece internette satılıyo.bende bi süre baya bi aramıştım da

Sadece internette satılıyor canım.Ben de kumral doresini denemek istiyorum ondan araştırmıştım.Ya da majirel boya kullanan bir kuaförden isteyebilirsin ancak onu bulman biraz zor olabilir.

Son düzenleme:
Saçlarım uzun uğraşlardan sonra kızıl renk oturtulmaya çalışılıyor. Açma işlemi yapıldığından yarısından uçlara doğru olan kısım turuncu tonu dipler ise pembelik taşıyor . 2kere kuaförde bir kerede kendim boyadım. Ama hala sorun var . Majırel deneyeceğim ama bulamıyorum . İnternetten sipariş vermek istemiyorum katalog görmek istiyorum. Anadolu yakası kadıköy maltepe hatta kartala bile giderim . Nerede bulunur bu boya ? Şimdiden teşekkürler

kadıköydeki kozmetikçilerde var, maltepede istasyona yakın bi kuaför malzemeleri satan bi dükkan var ordan da almışlığım oldu zamanında.
ama en uygun fiyat eminönünde zazahandaki kuaför malzemecilerinde. 10 liraya bile bulunuyor tüpü.

Zazahanda varmış. Ama ben bugün şirinevler süvari de gördüm ve aldım. 15 tl di.

Son düzenleme:
Back
X