- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #2.201
Hadi Biraz Kendinize Gelin...
‎10 senedir çocuğu olmayan bir adam uzun bir iş seyahatine çıkmış döndüğünde bir bakmış ki karısının kucağında bir bebek, hemde zenci. karısına durumu izah etmesini söylemiş.
Karısıda: ''kocacığım sen seyahate gitmeden önce senden hamile kalmışım ve çocuk doğduğunda sütten kesildim ve bende zenci bir sütanne buldum, çocu......cuğun sütaanesi zenci olduğu için çocukta zenci oldu''demiş.
Adamda şaşkın bir şekilde ''ben gidip anneme danışayım demiş ve durumu annesine anlatmış.
Anneside; '' olur tabii oğlum, sen doğduğunda da ben sütten kesilmiştim, seni ineğe emzirmiştim, bak boynuzların yeni yeni çıkmaya başlamış..
Hadi Biraz Kendimize Gelelim...
‎10 senedir çocuğu olmayan bir adam uzun bir iş seyahatine çıkmış döndüğünde bir bakmış ki karısının kucağında bir bebek, hemde zenci. karısına durumu izah etmesini söylemiş.
Karısıda: ''kocacığım sen seyahate gitmeden önce senden hamile kalmışım ve çocuk doğduğunda sütten kesildim ve bende zenci bir sütanne buldum, çocu......cuğun sütaanesi zenci olduğu için çocukta zenci oldu''demiş.
Adamda şaşkın bir şekilde ''ben gidip anneme danışayım demiş ve durumu annesine anlatmış.
Anneside; '' olur tabii oğlum, sen doğduğunda da ben sütten kesilmiştim, seni ineğe emzirmiştim, bak boynuzların yeni yeni çıkmaya başlamış..
Ay ilahi makaram ya
Hadi Biraz Kendimize Gelelim...
mervee uzme kendini,
bende seninle ayni durumdayim,
aglamanin bi faydasi yok
güclu ol yipratma kendini elbet bizde birgun anne olacagiz
ama zamani geldiginde ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
sadece biraz sabir canimmm
Mutlu Oldun mu Şimdi Bebeğim
Güldürdüm mü Seni Azcık
Hı hıı mutlu oldum biraz
en azından tebessüm ettim
sağol canım
hoşgeldin tvtyyyyyyyy
Ayy inşallah canım ya
hamile kalsak sağlıklı bi hamilelik geçirsek bebişimizi
kucağımıza alsak bunlar göz açıp kapatıncaya kadar gerçekleşmiş olsa
masal gibi
Allah kimseye evlat hasreti vermesin çok zor bi imtihan
Sağol canım dualrın için
Allah razı olsun
Ben Çıkıyorum Eşim Geldi..
İyi Geceler
evde kuzuya çizgifilm izletmeme kararı aldım..
akşama kadar onun peşindeyim işte nde..
çizgifilme bakmasın diye oynamadığımız oyun kalmıyor
neden ki canım çizgi film zararlımıki
neden ki canım çizgi film zararlımıki
saysam bitmez yaaa....
çok zararlı evet..
bide yeni bişey duydum paranoyak oldum
googlede araştırabilirsin subliminal msj diye
you tube de k video var...
Ha evet şu 24 mü 25 mi
neydi 24 kare tekniğiydi galiba
çocukların bilinç altına yerleşen şeyler yapıyolarmış
evet evet aynen canım..
dünyaya kuzu getirmekle bitmiyor malesef..
onun için en iyisini yapmaya çalışıyorum..
inş. istikametli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?