- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #3.201
:) gel benim dayı kızı dişçi seni götüreyim :)))
ben daha dişçiye bile gitmedim şimdiye kadar...
makara pohtan bahsediyosan o annesine gitmiş olabilir..
Ne ayıbı yavrimm ayıbın yolu kayıp
anaam gelmesi daha çok sürecekmi acaba...bazen giriyodu ama yinede.......Hee kaynanasıgildeydi
annesine geçti galiba
kocası kursa gidiyomuş 3 haftalık
bırak kız hatunumu süslensin püslensin bu gece vuslat var çook işleri var onların .......Makaram gittimi ne acaba süslenmeye gitti zağar kocasına
bırak kız hatunumu süslensin püslensin bu gece vuslat var çook işleri var onların .......
hazırlanmaya gitti....
Ben Kaçar Hazırlanmayaa
ama ben geldim nereye kaçıosun ne hazırlığıııııııı
ama aşk olsunn ben öyle demek istememiştim canım yaaa...Kız sanki ben tutuyorum makara gitme diye ipe bağladım
Kızım sende duruyon duruyon
gece geliyon haa accık erken gel
eşinin doğum günü ona hazırlanıcak ...dolma hoş geldin kız..ama ben geldim nereye kaçıosun ne hazırlığıııııııı
Kızım sende duruyon duruyon
gece geliyon haa accık erken gel
anaaam migern deme bana çok pis tırsarım benimde var ayda bi kaçkere hastanelik olur serumumu ve iğnemi yer evime gelirim...ben saat 23 te uyandım bütün gündür uyuyoodum migrenimden ötürü daha yeni yeni kendime geldim..canımda sıkkın babamın sağlık durumu iyi değilmiş tadım kaçık durumda...keyiflenmek için geliverdim
eşinin doğum günü ona hazırlanıcak ...dolma hoş geldin kız..
anaaam migern deme bana çok pis tırsarım benimde var ayda bi kaçkere hastanelik olur serumumu ve iğnemi yer evime gelirim...
babacığına allah acil şifalar versin...
ayy ben bu gece sabahlamayı düşünüyodum ama topikteki hesap kocaya uymadı beni çağırıyo emir büyük yerden ben gidiyom kızlar hepinize iyi geceler.............uykum kaçtığı anda buraya damlarım ona göre........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?