Makara Kukara Topiği

Kızım sende duruyon duruyon
gece geliyon haa accık erken gel

ben saat 23 te uyandım bütün gündür uyuyoodum migrenimden ötürü daha yeni yeni kendime geldim..canımda sıkkın babamın sağlık durumu iyi değilmiş tadım kaçık durumda...keyiflenmek için geliverdim

anaaam migern deme bana çok pis tırsarım benimde var ayda bi kaçkere hastanelik olur serumumu ve iğnemi yer evime gelirim...
babacığına allah acil şifalar versin...

anaaam migern deme bana çok pis tırsarım benimde var ayda bi kaçkere hastanelik olur serumumu ve iğnemi yer evime gelirim...
babacığına allah acil şifalar versin...

ben yalnızdım hastaneye gidecek halim yoktu götürecek kimsemde...yemek hazırlayacak halimde yoktu migrenin varsa bilirsin ayağa kalkamaz gözlerini açamazsın...uyuyarak atlattım 23tü saat kalktıpğımda...ayrıca teşekkür ederim zor durum

ayy ben bu gece sabahlamayı düşünüyodum ama topikteki hesap kocaya uymadı beni çağırıyo emir büyük yerden ben gidiyom kızlar hepinize iyi geceler.............uykum kaçtığı anda buraya damlarım ona göre........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…