- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #4.081
öyle olması lazım zaten
bende isterim ama eşim internet olduğu için müsade etmiyor.pek bilmiyor burda ne,nasıl ,ne değil :44:ne gerek var diyor...
Fatma Alıyoruz Değil mi ?
Sıkıntı Olmaz
kredi kartı ile değil de havale yaparsın belki ona evet der
ne alaka anlayamadım biz makara neden mi yeşil oldu yerine ben mi olacaktık dedik
yazdiklarimdan bunu anladinsa bravo yazdigimin bir kelimesinde boyle bir anlam yok ayrica sen niye uzerine alindin ki ben genele yazdim ki kiz editor olmus nasil oldun niye yesilsin niye editor yazmiyor vs vs gerek varmi bu sorulara uygun gormusler olmus bizede hayirli olsun demek duser degilmi
yok canım gerksiz buluyor pro kartı.ama tekerlekli sandalyeyi bilmiyor daha.:44:gizlide yapamam.kart eve geliyor çünkü benimki genelde evde..
Tweetyimm bacım bu akşam gergin misin ne anacım
sende öyle bir hal sezinledim nedense yavrimm
ne diyusun mervecim
boss ver gergin olmayi savasma seviss bacii
yaahuuu bi salas hissettim kendimi ben yahu....
ne diyusun mervecim
boss ver gergin olmayi savasma seviss bacii
yaahuuu bi salas hissettim kendimi ben yahu....
Tweetyimm bacım bu akşam gergin misin ne anacım
sende öyle bir hal sezinledim nedense yavrimm
Fatmacım gergin olan ben değilim annem
kocam yokki kimle seğüşem
Ay ben kocamı özledm yaa
neden salaş hissettin ki:?
yazdiklarimdan bunu anladinsa bravo yazdigimin bir kelimesinde boyle bir anlam yok ayrica sen niye uzerine alindin ki ben genele yazdim ki kiz editor olmus nasil oldun niye yesilsin niye editor yazmiyor vs vs gerek varmi bu sorulara uygun gormusler olmus bizede hayirli olsun demek duser degilmi
polemiğe girmek gibi bi niyetim yok evet öle anladım ne anlamam gerektiğini de biliorummm ii geceler size
yoo mervem gayet iyiyimm sadece topikte neden nasil sorulari fazla soruldu ondan
baci ben yeni mac yaptimm ohho ohhh...
ne bilimm bi yorgunluk var yahu....
hemsooooooooooo
nere gidersin beyaa dur otur oldugun yerde valla heykle almam seni bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?