- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #5.541
ya şundadır ya bunda helvacının topiğinde ........burdaaaaaaaaayani ben burdayim evet obur kizlar nerde yawww:26:
ya şundadır ya bunda helvacının topiğinde ........
ne diyim bacım haberler sende yaptın mı poğaçayı bu arada halanmı geldi kız yatıyaaeee blemoon anlat helee nediysinnnn
ayyy benimde aşure yemekten midem yandıı valla:))))))))
ayıp oluyo ama görmüyonmu koccaman çizelgem var burda diyette olan varhelva dedinda canim soyle bi helva cekti beeee
sorma bacım dün annem bendeydi aşure getirmiş onu yuttum sonra annemleri bırakmaya gittik ordada aşure yedim bide utanmadan kocaman bi kapta eve getirdim tekrar ama bana sorarsan çok pis diyetteyim hacıııııayyy benimde aşure yemekten midem yandıı valla:))))))))
ayıp oluyo ama görmüyonmu koccaman çizelgem var burda diyette olan var
sorma bacım dün annem bendeydi aşure getirmiş onu yuttum sonra annemleri bırakmaya gittik ordada aşure yedim bide utanmadan kocaman bi kapta eve getirdim tekrar ama bana sorarsan çok pis diyetteyim hacııııı
şaka yapmıştım zatenayyy pardon tatlim yaaa gormedimyaa aslinda bende dikat etsem fena olmaz. kilo alma isini biraz abartiyorum sanirim
şaka yapmıştım zaten
öhöm .......diyette degilmisinnn... varyaaaa acayip aciktim yaaaa simdi olacakti soyle karisik bir pizza ufffff ne bicim yerdim yaaa onun yaninada kisir olsun soyle acili ondan sonrada cikolata soslu bol kremali tatliii uffff beeeeee
öhöm .......
abartmayalım bacım gerçekten diyetteyim
hadi iyi geceler bacım tatlı rüyalar koçişin girsin rüyana emiguzelim sende karar verrr diyettemisin degilmisin:111: basim donduuuu
ama walla ben cidden aciktim ben kacar kendinize cici bakin benide unutmayin sevgiyle saglicakla kalin byy
makaraaa help meeeeeeeeeeee:18:
[FONT=arial, sans-serif]What ? :26::26::26::26::26:
[FONT=arial, sans-serif]
tam kaş hizamda.. [/FONT]
Olsun Ne Olacak, Kökü Sende Değil mi??
Böyle Ufak Tefek Şeylere Canını Sıkma..
Yarın Gider Düzelttirirsin..
Hatta Ben Düşünüyorum Bu Aralar..
Uzun Zamandır Aynı İmajım..
Değişiklik HEr Zaman İyidir..
aslında önceden kahkül kullandım yakışıyo diye kendim yapayım değişiklik olsun dedim.
düzeltmesine düzeltirlerde iyice kısalcak o zamanda..
belkide çok kısalmaz ha..
belki stil olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?