Makara Kukara Topiği

hosbuldukk tatlummmm

yaa benim bacaklarda agriyoo:18::18: aslinda hic iyi degil biliyomusun cokk zararliymissss:18::18::18:
evet zararliii:18::18:
tweety sen baklavani ye sekerler ve merciller bana :)))
olur
yog ben alaman degelimmm ben turkum dogruyum caliskanimmm
sana almansinmi dedim alamanyada degilmisinnn eee
en guzel cikolata merciiiii veee sekerlerrrr kizlarrr keske size bizim buranin sekerlerini tadirabilseydimm

ivet bizim burdada var mercilerden seker hangi sekerler sole bakiyimmmm :44:

iste bizim oranin vazgecilmezz sekerlerii gercii seker degilde aci diyim boyle gorundugune bakmayin bunu agza alinca olay bitiyoooo...

tweety_yteewt canim paylastigin icin tsk...

evet zararliii:18::18:

olur

sana almansinmi dedim alamanyada degilmisinnn eee

ivet bizim burdada var mercilerden seker hangi sekerler sole bakiyimmmm :44:

cicim ben almanyaddan degilim kizzz ben danimarka:111: enn guzel ikram merci diye dusundum.. sekerlerde artik turkiyedede var bunlardan ilk gordugumde olmustummm

iste bizim oranin vazgecilmezz sekerlerii gercii seker degilde aci diyimEki Görüntüle 308078 boyle gorundugune bakmayin bunu agza alinca olay bitiyoooo...

tweety_yteewt canim paylastigin icin tsk...

cicim ben almanyaddan degilim kizzz ben danimarka:111: enn guzel ikram merci diye dusundum.. sekerlerde artik turkiyedede var bunlardan ilk gordugumde olmustummm

ha ben almanya saniyodumbu sekerler bogurtlenmi falan degilmi meyveli felan hic sewmemmmmm

ha ben almanya saniyodumbu sekerler bogurtlenmi falan degilmi meyveli felan hic sewmemmmmm

alakasii yokk guzelim, bunlarin adi seker ama bildigin sekerler gibi seker degil yani biraz aci ve tuzluu kocama vermistim al tadina bak bunlari sev dedimm.. kocacik bi agzina atti bana baktim ses yokk begendin mi dedim yani guzel dedii daha sonra anladim ki o gun bana ayip olmasin diye begendim demis kocacik bu sekerler icin berbat diyoooo

ya boyle plastik gibi degilmi iste ben sevmiom

Dini İçerikli Paylaşımlar Yasak.. Bilginize..

kopsun kiyamet o zaman,
korkma duyulmaz disardan
ben hep icime aglarim
sesim duyulur yukardan
yazik gun gormeden gitti
bana kiyip aglatanlar
giden gitsin muhim degil
bana yeter sag kalanlar...

kopsun kiyamet o zaman,
korkma duyulmaz disardan
ben hep icime aglarim
sesim duyulur yukardan
yazik gun gormeden gitti
bana kiyip aglatanlar
giden gitsin muhim degil
bana yeter sag kalanlar...

bu neee kizzz icim sistiiiii azicikkkk neseli bisiler soyleeeee afkarlanacam haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…