- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #6.001
evet zararliii:18::18:hosbuldukk tatlummmm
yaa benim bacaklarda agriyoo:18::18: aslinda hic iyi degil biliyomusun cokk zararliymissss:18::18::18:
olurtweety sen baklavani ye sekerler ve merciller bana :)))
sana almansinmi dedim alamanyada degilmisinnn eeeyog ben alaman degelimmm ben turkum dogruyum caliskanimmm
en guzel cikolata merciiiii veee sekerlerrrrkizlarrr keske size bizim buranin sekerlerini tadirabilseydimm
evet zararliii:18::18:
olur
sana almansinmi dedim alamanyada degilmisinnn eee
ivet bizim burdada var mercilerden seker hangi sekerler sole bakiyimmmm :44:
iste bizim oranin vazgecilmezz sekerlerii gercii seker degilde aci diyimEki Görüntüle 308078 boyle gorundugune bakmayin bunu agza alinca olay bitiyoooo...
tweety_yteewt canim paylastigin icin tsk...
cicim ben almanyaddan degilim kizzz ben danimarka:111: enn guzel ikram merci diye dusundum.. sekerlerde artik turkiyedede var bunlardan ilk gordugumdeolmustummm
ha ben almanya saniyodumbu sekerler bogurtlenmi falan degilmi meyveli felan hic sewmemmmmm
alakasii yokk guzelim, bunlarin adi seker ama bildigin sekerler gibi seker degil yani biraz aci ve tuzluukocama vermistim al tadina bak bunlari sev dedimm.. kocacik bi agzina atti bana baktim ses yokk begendin mi dedim yani guzel dedii daha sonra anladim ki o gun bana ayip olmasin diye begendim demis kocacik bu sekerler icin berbat diyoooo
Fal baktirmak kişisel tercihiniz arkadaslar fakat Kuran'ı Kerim de bile açık açık yazan ayetler var gelecegi Allahtan başka hiçkimse bilemez.falcilar cinlerle irtibat kurup bizlerin suanki durumunu anlatır yani ailenizi suanki yaşamınızı onlardan öğrenir bu onlar İcin hiç zor degil ve 45 dk anlatılan diğer konuşmalardan birkisminin tutması cok normal tabi.uzun ama alttaki yazıyı lütfen okuyun arkadaslar. Dinimizin kesinlikle yasakladığı falcılık, bir çeşit gaybdan haber vermedir. Halbuki, Kur'an-ı Kerîm; gaybı, Allah'tan başka hiçbir kimsenin bilemiyeceğini, peygamberlerle melekler dahi, kendilerine vahyedilmedikçe gaybdan haber veremeyeceklerini açıkça bildirmektedir: "De ki: 'Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah'tan başka bilen yoktur" (en-Neml, 27/65) ve "De ki: Size 'Allah'ın hazineleri elimdedir demiyorum, gaybı da bilmiyorum...." (el-En'âm, 6/50), "Eğer gaybı bilseydim, daha fazla hayır yapardım...." (el-A 'râf, 7/188) âyetleri buna yeterli delildir. Kendilerine "arrâf" yahut "kâhin" denilen falcıları ve bu falcılara gidip fal açtıran, onlara inanan veya destekleyenleri Peygamber (s.a.s.) ağır bir dille kınamış hatta kâfirlikle nitelemiştir. "Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz" (Müslim, Selâm, 125) buyurmuştur. Ebû Dâvûd'da geçen bir hadis ise şöyledir: "Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur" (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904). Bu konuyu Peygamberimiz (a.s.m.) bir tek cümleyle ifade etmiş: Kâhinler bir şey değildirler. (Müslim, Selam 123) Yani geleceği okuduklarını iddia edenlerin sözleri boş, bir değeri ve bir anlamı yoktur(alintidir)
bir arkadas yazmis baska konuda leylam senin icin paylasmak istedim !
Dini İçerikli Paylaşımlar Yasak.. Bilginize..
ya boyle plastik gibi degilmi iste ben sevmiom
o dedigin sekerli biliyorum ama bunlar sert tas gibi isirinca icinde bisiler var oda aci tadini veriyo ama sahane bisi keske size tadirabilseydimm
Çünkü Telefondan Bağlandım. Mesajını Aldım. Rakam Kesinleşince Bilgi Vereceğim.makaara gelion gidionnn 2 kelime yazmion son attigim ozel mesaji alidinmiiii ?
Çünkü Telefondan Bağlandım. Mesajını Aldım. Rakam Kesinleşince Bilgi Vereceğim.
kopsun kiyamet o zaman,
korkma duyulmaz disardan
ben hep icime aglarim
sesim duyulur yukardan
yazik gun gormeden gitti
bana kiyip aglatanlar
giden gitsin muhim degil
bana yeter sag kalanlar...
bu neee kizzz icim sistiiiiiazicikkkk neseli bisiler soyleeeee afkarlanacam haaaaa
MakaraKukaracim
On enler formunda benim adimda geciyor mu cok merak ettim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?