Makara Kukara Topiği

ben onun daha once bir konusuna yorum yapmistim onun hincini aldi benden...
zaten ilk konu sahibine agiza alinmayacak laflarla yorum yapmisti sonra biz uyarinca banada demekki garezi vardi bu sefer beni hedef aldi...
neyse bosver ALLAHINDAN BULUR INSALLAH...

boşverdimm gittii:))şimdii buranın amacı neki şarkılar türküler yazılmş falann

IYILIK canim senden ne haber kiz niye yazmion alltan ne bakion

yok siz olay falan demişsinizde. burda mı olmuş diye bakıyodum. sonra dedim bu beni görüp yazmıştır dedim nitekim öyle olmuş

çok şükür iyiyim bende canım. sporumu yapıp yatıcamda bi uğrayım bu tweety neler yapıyor dedim

ne sporu kiz aksam aksam...
olay dedigimiz dun bu saatlerde oldu...neyseki herkez hak ettiigini aldi bosver
ay tesekkur eddeerimm nabam iste ordan oraya dolaniommm saatte gecmis bayagi haaa yazarim seni gorunce yazmammi sekerim

yaa bişeyy dikkatimi çektiii bnm tweest yazısınn altındaa niyee nilüfer yazıyoo nilüfer kimm:44:

hahahahaah bazilari onu uyelerin isimleri saniyorda oyle hitab ediyorlar haahaha
o senin rutben mesaj sayina gore degisiyor ama oraya istedigin kisa bir kelimeyi yazabilirsin
kontrol paneline gir ordan profili duzenleye assalara dogru kisisel rutbe yaziyor ordan degistirebilirsin

gerizekalımıyım nee hala anlayamadımm

aaa aşkolsun gerizekalı olur musun hiç o zaman direkt bende olurum

o rütbeymiş. kontrol panelinden değişiyor

ne sporu kiz aksam aksam...
olay dedigimiz dun bu saatlerde oldu...neyseki herkez hak ettiigini aldi bosver
ay tesekkur eddeerimm nabam iste ordan oraya dolaniommm saatte gecmis bayagi haaa yazarim seni gorunce yazmammi sekerim

bende seni takip edip bakıyorum bu saatlerde

bu saatte nivea nın egzersizlerini yapıp yatıyorum canım. kilom için değilde sıkılaşmak için.

aman hic ugrasamam egzersizle felannn iyi yaptinda geldinnn ozledimmm valla

tweeste gellllll ooooooooooooooooooo tweeste gel

hee bendee o bazılarındandım az öncee değiştimm yepyeni bir ben olarak geri geldimm:)))üşendimm değişmesede olur hoş beceremiyorumdaa kilo çizelgesi yapacaktım yapamadm kilolarımı kabul etmedilerr:))

hee bendee o bazılarındandım az öncee değiştimm yepyeni bir ben olarak geri geldimm:)))üşendimm değişmesede olur hoş beceremiyorumdaa kilo çizelgesi yapacaktım yapamadm kilolarımı kabul etmedilerr:))

hahhhahahahah kac kilosun ki boyun kac yazmismiydin neee
bunu yapamiosan kilo cizelgesini hic yapamazsin
istersen ben sana yapam linki verem sen dedigim yere yaz

bişeyler öğrenmeyee başlamışkenn iki kişinin yazdığını nasıl alıntı yapıyonuzz yaaabendee 3 yaşındaki çocuklar gibiyim o ne bu ne

bişeyler öğrenmeyee başlamışkenn iki kişinin yazdığını nasıl alıntı yapıyonuzz yaaabendee 3 yaşındaki çocuklar gibiyim o ne bu ne

altta alinti ile cevapla yaziyor ya sagda onun yaninda da tirnak isareti var ordan okeyleyip alinti yapacaklarini yapip sonrada sirayla alttlarina cvb yaziyorsun

hahhhahahahah kac kilosun ki boyun kac yazmismiydin neee
bunu yapamiosan kilo cizelgesini hic yapamazsin
istersen ben sana yapam linki verem sen dedigim yere yaz

boyum 164 kilomda 57öküss gibi oldum yadaa camışşyaa olurdaa şuann elmde nutellaa kavnzuuylaa yapmasam çizelgeyi daha sağlıklı sanırımm bozdum diyet miyet hak getiree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…