- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #6.401
yaa öyledee bende kaptrdım kızın derdinee kendimi hemen herkesn yerinee koyuyrum kendimii üzülüyom ağlıyrum falann(dündee ne saçma bişeydi o yaa anlam beremedm sana nasıl takmş amaa kmseye laf yetştrmiyodu sennle uğraşıyoduu
selam canım naber.
ben onun daha once bir konusuna yorum yapmistim onun hincini aldi benden...
zaten ilk konu sahibine agiza alinmayacak laflarla yorum yapmisti sonra biz uyarinca banada demekki garezi vardi bu sefer beni hedef aldi...
neyse bosver ALLAHINDAN BULUR INSALLAH...
boşverdimm gittii:))şimdii buranın amacı neki şarkılar türküler yazılmş falann
IYILIK canim senden ne haber kiz niye yazmion alltan ne bakion
burasi sohbet bolumu muhabbet edioruz arkadaslarla demin kimse yoktu ben sarki sozleri yazdim evrenimde kiskanmis oda yazmis
yaa bişeyy dikkatimi çektiii bnm tweest yazısınn altındaa niyee nilüfer yazıyoo nilüfer kimm:44:
ahhh yavruuuum buda beenden
yok siz olay falan demişsinizde. burda mı olmuş diye bakıyodum. sonra dedim bu beni görüp yazmıştır dedim nitekim öyle olmuş
çok şükür iyiyim bende canım. sporumu yapıp yatıcamda bi uğrayım bu tweety neler yapıyor dedim
yaa bişeyy dikkatimi çektiii bnm tweest yazısınn altındaa niyee nilüfer yazıyoo nilüfer kimm:44:
gerizekalımıyım nee hala anlayamadımm
gerizekalımıyım nee hala anlayamadımm
ne sporu kiz aksam aksam...
olay dedigimiz dun bu saatlerde oldu...neyseki herkez hak ettiigini aldi bosver
ay tesekkur eddeerimm nabam iste ordan oraya dolaniommm saatte gecmis bayagi haaa yazarim seni gorunce yazmammi sekerim
aaa aşkolsun gerizekalı olur musun hiç o zaman direkt bende olurum
o rütbeymiş. kontrol panelinden değişiyor
bende seni takip edip bakıyorum bu saatlerde
bu saatte nivea nın egzersizlerini yapıp yatıyorum canım. kilom için değilde sıkılaşmak için.
hahahahaah bazilari onu uyelerin isimleri saniyorda oyle hitab ediyorlar haahaha
o senin rutben mesaj sayina gore degisiyor ama oraya istedigin kisa bir kelimeyi yazabilirsin
kontrol paneline gir ordan profili duzenleye assalara dogru kisisel rutbe yaziyor ordan degistirebilirsin
hee bendee o bazılarındandım az öncee değiştimm yepyeni bir ben olarak geri geldimm:)))üşendimm değişmesede olur hoş beceremiyorumdaa kilo çizelgesi yapacaktım yapamadm kilolarımı kabul etmedilerr:))
bişeyler öğrenmeyee başlamışkenn iki kişinin yazdığını nasıl alıntı yapıyonuzz yaaabendee 3 yaşındaki çocuklar gibiyim o ne bu ne
hahhhahahahah kac kilosun ki boyun kac yazmismiydin neee
bunu yapamiosan kilo cizelgesini hic yapamazsin
istersen ben sana yapam linki verem sen dedigim yere yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?