Makara Kukara Topiği

Bir Arkadaşına Falan Rica Et, Yarın da Gidemezsen..
Markete, Pazara Falan Çıkan Komşundan

kotu abla donuyorum kalioferler bozulmus 3-4 gune anca tamir olmus bi tarafimiz dondu
neden olmuyor ki:44::44:
en kisa zamanda kro olmani bekliyoruz
canım ay bu kış günü donarsınız,dikkat edinde hasta olmayın..:2:
ya arkadaşlar benim oturduğum yerde küçük bir şube var.ve sadece 1 kişi çalışıyor..ve çok kalabalık oluyor sıranın gelmesi için bile 1 saat bekledim..adam işlem yaptı ,parayı verdim....10dk bekledi buarada kuyruktakiler bekliyor..adamda çok sinirli tabi,:18:başka işlem yapamadı benim işlem için..:26:ve olmuyor dedi bu neki parayı kabul etmiyor deyip,paramı geri iade edip beni postaladı....

walla bogazim agrimaya basladi hasta olmam insALLAH...
ay oyle oluyor postanedikler hepsinde surat 5 karis insan birsey demeye cekiniyor
bir kere bi bankaya birsey sordum kiz resmen azarlar gibi cevap verdi isim aceleydi sonradan dedim niye vermedim suna agzinin payini diye

allah yardımcınız olsun..zor vallahi..
aslında adamda haklı okadar kalabalık oluyorki,küçük bir yerzaten tıklım tıklım....
ama benimde işim görülse iyi olacak...acaba numara isimmi yanlış diye sesimi çıkarmadım..ama kaç kişiye sordum benim havale yapmak istediğim numara doğru..inşaallah yarın becerebilirim..

sagol ablacim...
kazene sorsan bi belki bir seyler eksiktir:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…