Makara Kukara Topiği

Makara & Kazen

Bankaya gittim.
Bayana gittim bi havale yapicaktim dedim.
Tüm bilgileri verdim.
Isim IBAN NO Miktar Sebebi

Ama olmadi !

Bayan dedi ki iban no'su yeterli degil.
Bu bilgileri nerden aldiniz diye sordu.
Internetten kisisel bir kampanya diyebilirim dedim.

Hayir dedi iban no'su yeterli degil.
BIC numarasi da gerekiyormus dedi.

Olmadi yapamadim

Biri beni Pro yapabilirse özel havale ile parasini gönderirim arkadaslar gercekten.
35TL 20€ ne ki bu hayir karsiliginda.

Suan cok üzgünüm.
O kadar hevesli gittim bankaya.

Makara şu konuyla bi ilgilen canım ya bende havale yapıcam biliyosun sorun çıkıyomuş arkaşın yazdığına göre.Yarın gidicem Bıc numarası nedir?

ikiz arkadasimiz dedi ki tweety'de yurt disindan olmus makara tweety senin konundan mi katildi? :44:
Posta havalesi deneyecekmisim dedi ikiz arkadasimiz.

Makara şu konuyla bi ilgilen canım ya bende havale yapıcam biliyosun sorun çıkıyomuş arkaşın yazdığına göre.Yarın gidicem Bıc numarası nedir?

Siz de mi yurt disindansiniz?
Evet bende sorun cikti malesef
BIC numarasi nedir bende bilmiyorum.
Posta havalesi de oluyormus.
Ama posta havalesi nasil yapildigini da bilmiyorum.

Canım İnternet Hesabı Kullanıyor musun ? :26:
ikiz arkadasimiz dedi ki tweety'de yurt disindan olmus makara tweety senin konundan mi katildi? :44:
Posta havalesi deneyecekmisim dedi ikiz arkadasimiz.
Evet Twety Bizim Ekipten Pas Bal mi Nedir
Ona Para Yükledi, Bekledi ve Oldu
Yardımcıda Olur

İkiz Posta Havalesi Yaptı

Hehehe ayyy kizlar cok güldüm simdii :))
ikiz ama yurt disindan yapmamis o yüzden yurt disindan posta havalesi yapanlar varsa lütfen yardim :26:

Tamam kızlar birden atladım ama ben yurtdışında değilim yarın bi gideyim de halledim şu işi

Tamam kızlar birden atladım ama ben yurtdışında değilim yarın bi gideyim de halledim şu işi

Yahu Kredi Kartı Kullanan Arkadaşınız Falan Yok mu ?
Onun Kartından Çektirip Direk Para Verseniz Arkadaşınıza
Hem Bankaya Kadar Gitmemiş Olursunuz..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Ben de işlemlerimi tamamladım ve kazen"e bilgilerimi verdim.
MakaraKukaracım grubuna bir Pro kart ile katılmış oldum.
Dilerim damlalarımız, okyanuslar oluşturur.

Ay ben delirecaaam

Sevgili KK bayanlari yurt disinda oldugum icin kredi kartim, pay palim, internet hesabim olmadigi icin, bankadan da bana 'BIC numarasi lazim böyle olmaz' diyip sirt cevirdikleri icin suan cikmazlardayim.

TRden bir kk üyesi benim adima karti alabilir mi? Kargo ücretini Kart ücretini kurusu kurusuna ödeyecegime sööözzz veriyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…