Makara Kukara Topiği

evrenimm yakaladımm seniiiiiii bizim topictee inler cinler top oynasınn sen burdaa sohbett ett çok kırıldımm çokkk:2::2::2:

evrenimm yakaladımm seniiiiiii bizim topictee inler cinler top oynasınn sen burdaa sohbett ett çok kırıldımm çokkk:2::2::2:

canimm benim sohpet etmiyorumm ben artikkk kirmiziyimmmmm onu haber vermeye geldimmmm

birazdan gelicemm bizim topigeee.... inler cinler biraz top oynasin yazikkk daha sonra firsat olmuyo oynamalarinaa

canimm benim sohpet etmiyorumm ben artikkk kirmiziyimmmmm onu haber vermeye geldimmmm

birazdan gelicemm bizim topigeee.... inler cinler biraz top oynasin yazikkk daha sonra firsat olmuyo oynamalarinaa

Demek Sohbet Etmiyorsun..
Hee Kırmızı Oldun Ya..
Artık Pas Vermezsin..

kırmızıı ne oluyoo bendee oluyum kırmızıı yaaa:)))

Demek Sohbet Etmiyorsun..
Hee Kırmızı Oldun Ya..
Artık Pas Vermezsin..

yok kizlarr hic oyle bisi yaparmiyim yineee sohpeteee varimm hepde varimm

ama birakin simdi birazcik havalanimm sonunda anladim ve basardimm baya ugrastirmistim

tweestimmm pro kartli oldum sanada tavsiye derim

MakaraKukara'nın Ekibi İle Pro Oldum TEŞEKKÜRLER hepinize sizin sayenizde mutlu oldummm yaardım ettim hayırlara vesile olur inş.

GERÇEKTEN EN BÜYÜK kk

kuzum sana mail attım :) MakaraKukara grubuna katılırsın sende

Sağol canım okudum cevapladım ve bir sorunla karşılaştım kredi kartımdan ödemeyi yapamıyorum hata veriyor.

Ama ben netten ilkez alışveriş yapmıyorum neden böyle bir hata oluştu hiç anlamadım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…