Makara Kukara Topiği

Benim Eşimde Evde, Bende Çok Fazla Takılamayacağım..
İyiyim, Sen Nasılsın..
Hastane Falan Dedin, Umarım Önemli Bir Şey Yoktur.. :26:

Benim Eşimde Evde, Bende Çok Fazla Takılamayacağım..
İyiyim, Sen Nasılsın..
Hastane Falan Dedin, Umarım Önemli Bir Şey Yoktur.. :26:

bende iyiyim canım sağol aynıyız bu akşam desene :)))
yok yok önemli bişi yok eltimin oğlu antibiyotik iğnesi varda onları arabayla hastaneye götürdü gelir birrazdan :)

makaram kedimi alıcaktın sen sanki öyle bir şey aklımda kalmış...tavsiyem olucaktıda

Bu saat olunca nereye kaçıyorsunuz anlamıyorum kiiiii
Bugün Eşim Evde, Arkadaşlar Geldi..
Gülmekten Geberiyorum..
Ama Girmeden de Duramadım KK'ya..
İnşallah Bu Sabah Olduğu Gibi Yarında Servisi KAçırmam
makaram kedimi alıcaktın sen sanki öyle bir şey aklımda kalmış...tavsiyem olucaktıda
İstiyorum Ama Eşim Çocuk Olunca Çok Yorulacağımı Düşünüyor..
Eee Birde Gece Çalışıyoruz..
Amaa Çok İstiyorum Kriptik'im..

canımcım bizim kedimiz vardı duman onu 10 günlükken aldım..sokaktan..bizimle 6 yıl durdu..evin kralıçesi oldu kendisi dişiydi..sonra bebişimiz oldu..ve 6 aylık olana dek taha kedimizi bırakmadık..her türlü aşısı vs..olmasına rağmen emekleme sürecinde bir kıl ağzına kaçabilir diye dumanı bahçeye bıraktık..onenden le bebek olayı arsa kedi düşünme derim..bu bebekler her şeyi ğzına sokuyor emeklerken..ne kadar temizlersen temizle bir kıl problemi oluyor..duman 1 yıldır bahçede..bakıyoruz ona dış dünya ile uyumu çok iyi kendinide güzel savunuyor maaşallah..

Yaa kızlar benim star tv kanalım gitti.
1 saattir uğraşıyoruz ayarlayamadık.
Bilen var mı acaba nasıl yapılacağını???
Star Tv'yi Ara İstersen..
Mutlaka Yardımcı Olacaklardır..

Bebek Düşünüyoruz..
Bu Sebepten Senin Dediğin Gibi Bu Sevdadan Vazgeçeceğim..

en dorusu makaram..bebiş ve kediş olayı zor..kedide çok bakım ister zaten bebek düşünüyorsan ertelersin canım..şimdi alışıp bırakmaktansa..

iyi geceler tatlım klavyenin azizliğine uğruyorum bazen..

en dorusu makaram..bebiş ve kediş olayı zor..kedide çok bakım ister zaten bebek düşünüyorsan ertelersin canım..şimdi alışıp bırakmaktansa..

Evet Eşimde Öyle Diyor..
Haklı, Diyecek Tek Sözüm Yok Bile..
Az Önce Senin Yorumunu O'na Okudum..
Ben Sana Söylüyorum, Bak Arkadaşında Aynısını Söylüyor Diyor..
Başına Gelmeden Bilemezsin Diyor..

dün bi arkadas daha star tvnin gostermedigini soylemisti genel bi sorunmu acaba bizde gosteriyor ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…