- Konu Sahibi MakaraKukara
-
Çağla bebeğimm hoşgeldin nasılsınnn
hb kuşum çok duygusalım çok ama göz yaslarım mutluluktan 1 yıl 3 aylık hasret bıtıyor.
allah bizlerede nasip etsin kendi adıma bi erkek çocuk istiorum ve onunla ilgilenmek istiorum
al işte banada gelsin İNŞALLAH CANIM SAĞLIKLI Bİ OĞLUN OLUR.BEBEKKEN ÇOK SEVİMLİLERDE BÜYÜDÜKLERİNDE DİLLERİ PABUÇ KADAR.AMA ALLAH YOKLUKLARINI GÖSTERMESİN
allah bizlerede nasip etsin kendi adıma bi erkek çocuk istiorum ve onunla ilgilenmek istiorum
al işte banada gelsin İNŞALLAH CANIM SAĞLIKLI Bİ OĞLUN OLUR.BEBEKKEN ÇOK SEVİMLİLERDE BÜYÜDÜKLERİNDE DİLLERİ PABUÇ KADAR.AMA ALLAH YOKLUKLARINI GÖSTERMESİN
amin allahım duysun =))))
Olarrray ben uyuyamicam makaram benimki olmadan olmayor beni uyutsanda ondan sonra kocana gitsen olmamı
34 yaşındayım ergen bi oğlum var.eşim astsubay evde öle boş boş oturuyorum.....
Hoşgeldin, Dolmayı Gören Herkes Aynı Düşüncede..Öfff canım çok pis biber dolması istedi hele bir de kuru biberden olacakkkk o nasıl bir nick nasıl bir avatar :S bu arada selamlar :)
aaaa olurmu sapık zannedermiyim hiç.....ama bu fantezi konusunu ben denemiştim...yanıyodum as kalsın....:))
uykum geldi beeeeee
hb kuşum çok duygusalım çok ama göz yaslarım mutluluktan 1 yıl 3 aylık hasret bıtıyor.
hiiiii timam anacımsende beni yemeye kalkma git çatalını bıçağını kabak dolmasına patlıcan dolmasına falan aç
kız görmedim mala bağladım valla yetişemiom ki sırayı takip etmeye çalışıom
hb melyoncugummmmkız çağla hoşgeldin bebek
duru hanım sizde hoşgeldiniz beş gittiniz
Çağla hanım Çağla hanım selam verdik almadınız
Aşk olsun
Canım yakın bı arkdsmn askerı gelms foto koymus sarılmslr nasıl hava alanında kavusma anı ona takıldım tutamadm göz yaslarımıııı ah ahh
18 tatlım aminnnnnn inşallahhhHii deme kızzzz
ne zaman bitiyor özlem bebeğim çok sevindim senin adına
Hadi Allah kavuştursun
vala bıtıyor cnm yaaaaaaa sakamıÇağlacım bitti bitiyorr :)gece nöbeti az tutmadık seninle.
düğün nezaman canım....
Herkesin kocası uyuyo galiba.......
OlarrrYemek Hazırlıyorum Bende
Hoşgeldin, Dolmayı Gören Herkes Aynı Düşüncede..
Bir Gün Kızçemi Parçalayacaklar Ondan Korkuyorum
Git Zıbar LEn
koca evde yokki malesef görevde
Hiii ben kıyamam bebeğime ahh canımm benim yaa
bak bende duygulandım şimdi
18 tatlım aminnnnnn inşallahhh
vala bıtıyor cnm yaaaaaaa sakamı
Düğün temmz yada eylül cnm nişanlm askerde gelsn gun alıcz inş
gitcez len dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?