- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #8.061
bogulduk ama
niye bacim dumandan öle dedim, hava mava deeel
kim korkuyobende korkarim :18:
iyi iciciyimdir
olsa ıyı olurdu :S
bogulduk ama
kim korkuyobende korkarim :18:
iyi iciciyimdir
Ama Ya Ama Yaaa
Şu Saatlerde Hep Aynı ŞEyi Konuşup Beni Korkutuyorsunuz..
Tamam Ben Tırsağım Ben Korkağım..
canım çok sıkkın moralim çok bozuk
canım çok sıkkın moralim çok bozuk
KK'nın En Güzeli SendinTamam kuşum ya...
Sen de korkmak için bahane arama
Hadi nerede kalmıştık alayım dedikoduları
Tamam Tamam :18::18::18::18::18:
bebisim korkuya birebir bise biliyom
gece odanda los isik yapican, bu mumla olabilir
sonracigima aynanin karsisina gecicen:108:
biraz söyle bi bakican
bak bakalim ne görüyon :86::18::18:
Melyon Neyin Var :26:
KK'nın En Güzeli Sendin
bebisim korkuya birebir bise biliyom
gece odanda los isik yapican, bu mumla olabilir
sonracigima aynanin karsisina gecicen:108:
biraz söyle bi bakican
bak bakalim ne görüyon :86::18::18:
Hoşgeldin
Neyin var?
Özel birşey mi?
Melyon Neyin Var :26:
bu akşamı acilde geçirdik eşimin ateşi düşmedi tansiyonu çıkmadı vs vs vs...bu akşam orada kriz geçiren birini gördüm ve ünlü bir basketbolcuymuş maçları varmış kafa arkası düşmüş en yakın yere bizim orasıymış getirmişler onun o titremelerini gördükçe çok üzüldüm adam sedyeye sığmıyo zaten boydan zangır zangır titreyerek kriz geçirdi adam aynı odadaydık bide adı ahmetti oğlumun adı eşine haber verdiler telefon trafiği takım arkadaşları odanın içinde iki metrelik adamlarla doluydu çok gergin geceydi ama iyileşti şükür çok uğraştılar bağırış çağırış koşturan doktorlar hemşireler bi görseniz bide oturdum onun durumuna ağladım iyimi...
bu akşamı acilde geçirdik eşimin ateşi düşmedi tansiyonu çıkmadı vs vs vs...bu akşam orada kriz geçiren birini gördüm ve ünlü bir basketbolcuymuş maçları varmış kafa arkası düşmüş en yakın yere bizim orasıymış getirmişler onun o titremelerini gördükçe çok üzüldüm adam sedyeye sığmıyo zaten boydan zangır zangır titreyerek kriz geçirdi adam aynı odadaydık bide adı ahmetti oğlumun adı eşine haber verdiler telefon trafiği takım arkadaşları odanın içinde iki metrelik adamlarla doluydu çok gergin geceydi ama iyileşti şükür çok uğraştılar bağırış çağırış koşturan doktorlar hemşireler bi görseniz bide oturdum onun durumuna ağladım iyimi...
Aynadan Bakınca Başka Bir Şey Görmeyeyim.. :18::18::18::18:
Görüşmeyeli Çok Hayin Olmuşsun Sen..
Aferin
Amaninnnn
Ben bile korktum:18::18::18::18:
Tövbe bismillah...
Zinhaaarrrr sen beni öldürsün bu geceee:18:
Makaram geldim bu arada.
Daha üzerimi değiştirmemiştim de
Yarın Ne Giyeceğim, Şimdi de Onun Derdine Düştüm.. :44:
Karıştırma şimdi orayı gece gece:26:
Bugün O Kadar Çok Çamaşır Yıkadım ki..
Bir An Makinem Bozulacak Sandım Ara Verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?