Makara Kukara Topiği

Cryptic benimde oglum 15 aylik ve dogdugu gunden beri birgece kesintisiz 3-4saat uyuyamadim.sende durumlar nasil?

Cryptic benimde oglum 15 aylik ve dogdugu gunden beri birgece kesintisiz 3-4saat uyuyamadim.sende durumlar nasil?

canım nedenki uyuyamadın,sabiha paktuna var bebek psikiyatristi..0-3 yaş arası.netten araştır,,babaklar 3 yaşına dek istediği saatte yatmalıymış istediği zaman yemeliymiş..zorlamıycaz yani..22 g,b, uyudu..sabah 10 da kalkar..öğlen yarım saat uyuyor,,yemek olayınıda zorlamıyorum vallahi,,çorba yapıyorum her akşam ..bazen bir kase bazen yarım ase yer..içine tahıllı ekmeğin içinden doğruyorum..plavla nohut vardı bu akşam..ezdim çatalla birazda yoğurt yediği kadar..

kızlar mercimek çorbasını süzme yapmak yerine blendırdan geçirin süper oluyor..ben 2 tane soğan iki havuç doğrayıp kavuruyorum..1 litre kadar sıcak su iki tane bulyon.2 bardak kırmızı mercimek bir fincan pirinç mercimek pişince..blendrdan geçiriyorum..sonra sıcak su ilavesi yapabilirsiniz koyu olursa..üstüne nane ve kırmızı biber..yağda kavurup ilave edin iki akşam yersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…